Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΕλληνικές υποψηφιότητες στα MENA Travel Awards

Ελληνικές υποψηφιότητες στα MENA Travel Awards

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι εταιρίες Interdynamic S.A. και Unique Luxury Prestigious Cars S.A. είναι υποψήφιες στα MENA Travel Awards 2008, που θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής […]

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι εταιρίες Interdynamic S.A. και Unique Luxury Prestigious Cars S.A. είναι υποψήφιες στα MENA Travel Awards 2008, που θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης<...>Arabian Travel Market (06-09 Μαΐου 2008) στο Ντουμπάι.

Η απονομή των βραβείων ΜΕΝΑ θα λάβει χώρα την Πέμπτη 8 Μαΐου 2008 στο πολυτελές ξενοδοχείο Al Bustan Rotana, σε μία πανηγυρική δεξίωση όπου θα συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι τουριστικοί οργανισμοί διεθνώς και ξενοδοχειακές αλυσίδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και Βόρεια Αφρική.

Οι εταιρίες Interdynamic S.A. και Unique Luxury Prestigious Cars S.A. είναι προτεινόμενες για τα διεθνή βραβεία:


  • Best Tourism Project Award (Interdynamic S.A. DMC/CPO)
  • Best Car Rental – International Brand Award (Unique Luxury Prestigious Cars S.A.)


Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι οι μοναδικές εταιρίες από την Ευρώπη και την Ελλάδα που λαμβάνουν μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό, για αυτό και η ψήφος όλων μας είναι σημαντική για την ανάδειξη της Ελλάδος σε εξέχοντα προορισμό.

Οι διακρίσεις όμως συνεχίζονται περαιτέρω, αφού ο διεθνής εκδοτικός οίκος `ACTUALIDAD Magazine of Tourism, Industry and Commerce`, του οποίου οι εκδόσεις κυκλοφορούν σε 70 κράτη, θα απονείμει στην Interdynamic S.A. το βραβείο “International Award to the Quality and Excellent Service 2008”.

Η απονομή θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Μαρτίου 2008 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 20:00. Το βραβείο στην Interdynamic S.A. θα απονεμηθεί από τον κ. Francisco J. Abello, Πρόεδρο του εκδοτικού οίκου ACTUALIDAD, σε ειδική εκδήλωση και θα παρευρεθούν πολύ επίσημοι και επιχειρηματίες από 26 κράτη του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024