Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο Ετήσιο Συνέδριο του Virtuoso 2008 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το Ετήσιο Συνέδριο του Virtuoso 2008 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος της αλυσίδας «The Luxury Collection», επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το ετήσιο συνέδριο του ταξιδιωτικού οργανισμού Virtuoso για πρώτη φορά στην Αθήνα. Από τις 28 Φεβρουαρίουέως […]

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος της αλυσίδας «The Luxury Collection», επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το ετήσιο συνέδριο του ταξιδιωτικού οργανισμού Virtuoso για πρώτη φορά στην Αθήνα. Από τις 28 Φεβρουαρίου<...>έως τις 3 Μαρτίου 2008, o οργανισμός «Virtuoso» θα συγκεντρώσει την ελίτ της βιομηχανίας του πολυτελούς τουρισμού, τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες, καθώς επίσης και τους μεγαλύτερους προμηθευτές, για να συζητήσουν τις νέες τάσεις, προκλήσεις, προοπτικές και το μέλλον του πολυτελούς τουρισμού γενικότερα. Στο συνέδριο θα μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση, με όριο τα 350 άτομα.

Οι καλεσμένοι για το συνέδριο, το μοναδικό στο είδος του στην τουριστική βιομηχανία, θα είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι από τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα, spa, εταιρίες με κρουαζιερόπλοια, εταιρίες για ενοικίαση γιώτ, tour operators και άλλες εταιρίες σχετικές με τον πολυτελή τουρισμό. Μαζί με τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των μεγαλύτερων γραφείων πολυτελούς τουρισμού από διάφορες χώρες (κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Νότια Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά παρουσιάσεων, καθώς επίσης και μοναδικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με σκοπό να ανακαλύψουν αυτόν το μοναδικό προορισμό με όλες τις αισθήσεις τους.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που θα φιλοξενήσουμε αυτό το τόσο σημαντικό συνέδριο στην Αθήνα και χαιρόμαστε πολύ που θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στην ελίτ του πολυτελούς τουρισμού μια αληθινά μοναδική εμπειρία στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Τιμ Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής & Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

«Η μοναδικότητα του ξενοδοχείου και του προορισμού που επιλέγουμε κάθε χρόνο έχει αποδειχθεί ως η σφραγίδα αυτού του συνεδρίου», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Matthew Upchurch, Διευθύνων Σύμβουλος της Virtuoso, προσθέτοντας «και η Αθήνα συγκαταλέγεται πλέον σε μία λίστα προορισμών όπως η λίστα που περιλαμβάνει την λίμνη Como, την Βιέννη, το Κάιρο, την Σιγκαπούρη / Καμπότζη και την Αγ. Πετρούπολη. Ο σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε τους προορισμούς με έναν τρόπο μοναδικό όταν φιλοξενούνται οι μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες, προμηθευτές και media της βιομηχανίας του πολυτελούς τουρισμού. Παρόλο που η Αθήνα φημίζεται για το λιμάνι της και ως μία πύλη απόδρασης στα νησιά, θα θέλαμε να την αναδείξουμε και για τόσα άλλα που έχει να προσφέρει. Με μοναδικούς χώρους όπως το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης που ανοίγει σύντομα, μας δίνεται η ευκαιρία να το πετύχουμε αυτό. Αυτή τη χρονιά χαιρόμαστε που θα φέρουμε το 37ο συνέδριό μας στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου ξέρουμε ότι θα έχουμε μία αξέχαστη εμπειρία».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποκλειστικές επισκέψεις σε μοναδικούς χώρους, όπως το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, το Byzantine Estate, το Arion Resort & Spa (κι αυτό μέλος της Αλυσίδας The Luxury Collection), μια επίσκεψη στην Ύδρα, ένα στολίδι στην Ελληνική Μεσόγειο και φυσικά το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Ο οργανισμός Virtuoso είναι το μεγαλύτερο τουριστικό δίκτυο παγκοσμίως. Μπορεί κάποιος να γίνει μέλος μόνο αν προσκληθεί σε αυτό και αποτελείται από περισσότερους από 6.000 ειδικούς στον τουρισμό, με περισσότερα από 300 γραφεία σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και περισσότερες από 1.000 από τις καλύτερες εταιρίες τουρισμού και προορισμούς. Τα γραφεία του δικτύου έχουν περισσότερα από 4,2 δισ. δολάρια σε πωλήσεις, κάνοντας τον οργανισμό τον πιο δυνατό στο χώρο του πολυτελούς τουρισμού.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρίας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., διοικείται από την Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με περίπου 890 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Meridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024