Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΠρωτοβουλία για αύξηση του τουρισμού στην Κύπρο

Πρωτοβουλία για αύξηση του τουρισμού στην Κύπρο

Το ποσό των 12 λιρών για κάθε πελάτη που προτιμάει την Κύπρο για τις χειμερινές διακοπές του, προσφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) στους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας. Πρόκειται για […]

Το ποσό των 12 λιρών για κάθε πελάτη που προτιμάει την Κύπρο για τις χειμερινές διακοπές του, προσφέρει<...> ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ<.>) στους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας. Πρόκειται για μία από κοινού πρωτοβουλία του ΚΟΤ, των ξενοδοχείων και των tour operators που εφαρμόζεται για πρώτη φορά.

Αρχικά δίνεται το ποσό των 7 λιρών ανά άτομο ως κίνητρο για τις κρατήσεις του φετινού χειμώνα. Εάν ο πελάτης κάνει κράτηση με το ίδιο γραφείο και για τον επόμενο χειμώνα ο πράκτορας θα λάβει άλλες 5 λίρες ανά άτομο.

Ο διευθυντής του ΚΟΤ στο Λονδίνο, κ. Ορέστης Ροσσίδης, δήλωσε ότι η Κύπρος είναι πολύ δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός, αλλά τον χειμώνα, αν και το νησί έχει ευνοϊκό κλίμα, υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα δωματίων.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από τον ΚΟΤ του Λονδίνου, ο τουρισμός τον χειμώνα στην Κύπρο αυξήθηκε κατά 17%. Ο κ. Ροσσίδης προσέθεσε ότι "ήδη τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά για την Κύπρο και η πρωτοβουλία αυτή τελικά πέτυχε τον σκοπό της χάρη στη συμβολή και των ξενοδόχων που προσφέρουν και αυτοί τα δικά τους κίνητρα. Η Κύπρος έχει πολλά να προσφέρει σαν χειμερινός προορισμός και ελπίζουμε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο με τα οικονομικά μέσα που προσφέρουμε".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024