Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην οικογένεια της ITTFA ως Guest Member η έκθεση THETRADESHOW
International Tourism Trade Fairs Association

Στην οικογένεια της ITTFA ως Guest Member η έκθεση THETRADESHOW

Το πρώτο της “Guest Member” καλοσώρισε πρόσφατα την έκθεση THETRADESHOW (Travel Retailing and Destination Expo) η Διεθνής Ένωση Τουριστικών Εκθέσεων (International Tourism Trade Fairs Association – ITTFA). Δεκαέξιαπό τους μεγαλύτερους […]

Το πρώτο της “Guest Member” καλοσώρισε πρόσφατα την έκθεση THETRADESHOW (Travel Retailing and Destination Expo) η Διεθνής Ένωση Τουριστικών Εκθέσεων (International Tourism Trade Fairs Association – ITTFA). Δεκαέξι<...>από τους μεγαλύτερους οργανισμούς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας έχουν συνεργαστεί για την σύσταση της έκθεσης THETRADESHOW, προκειμένου να συγκεντρώσουν όλους τους επαγγελματίες του χώρου (τουριστικά γραφεία, tour operators, προμηθευτές και δημοσιογράφους) στο Ορλάντο της Φλώρινας από τις 7 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η περσινή διοργάνωση προσέκλυσε περισσότερους από 5.000 αγοραστές και προμηθευτές από 70 χώρες. Με περισσότερες από 400 συμμετοχές επιχειρήσεων και περισσότερα από 500 περίπτερα στον εκθεσιακό χώρο, η διοργάνωση του 2007 ήταν η μεγαλύτερη στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής για την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Η ITTFA έχει αφιερώσει το έργο της στη συνεχή ανάπτυξη της βιομηχανίας τουριστικών εκθέσεων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και παγκοσμίως. Το νέο της πρόγραμμα με ονομασία “Guest Membership” επιτρέπει σε τουριστικές εκθέσεις να γνωρίσουν τα οφέλη που προσφέρει η Ένωση για μια δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών. Τα “Guest Members” θα έχουν δικαίωμα χρήσης των περιπτέρων της ITTFA στις εκθέσεις της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, όπως επίσης και πρόσβαση και προβολή στο website της Ένωσης και των μελών της.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γίναμε “Guest Member” της ITTFA και ανυπομονούμε να δούμε τα οφέλη που θα ακολουθήσουν” ανέφερε η Διευθύντρια Πωλήσεων της THETRADESHOW, κα. Kristen Stake. “Ελπίζουμε ότι με την ένταξη μας στην ITTFA, θα ανοίξουν νέες αγορές σε εμάς, ώστε να επιτύχουμε βαθύτερη διείσδυση στην ευρωπαϊκή αγορά και να ενισχύσουμε περαιτέρω το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης μας. Ανυπομονούμε να ανταλάξουμε απόψεις και εμπειρίες με τα μέλη της ITTFA, συνεισφέροντας από κοινού στην παγκόσμια ανάπτυξη της βιομηχανίας τουριστικών εκθέσεων”.

Ο κ. Tom Nutley, Chairman της Reed Travel Exhibitions και chairman της ITTFA, από τη δημιουργία της Ένωσης το 1992 δήλωσε σχετικά: “Είχα ένα μακροπρόθεσμό όραμα για την ανάπτυξη ενός δικτύου εκθέσεων, που θα βοηθούσε εμάς να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των decision-makers που συμμετέχουν στις εκθέσεις μας, προκειμένου να τους εγγυηθούμε ότι ο χρόνος τους είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικός, στα πλαίσια των εκθέσεων. Με το πρόγραμμα “Guest Membership” ελπίζουμε πολλές εκθέσεις, παρά το μέγεθος και τη σημασία τους, να αρπάξουν την ευκαιρία για περαιτέρω γνώση και ενημέρωση της αγοράς από την υπάρχουσα βάση μελών μας, γεγονός που θα οδηγήσει σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες για όλους, αλλά και θα αναβαθμίσει το επίπεδο επαγγελματισμού των τουριστικών εκθέσεων”.

Σημειώνεται ότι στα μέλη της ITTFA (17) συμπεριλαμβάνεται και η ελληνική έκθεση Philoxenia.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024