Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤουριστικοί πράκτορες του οργανισμού Virtuoso στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης
Υπουργείο Πολιτισμού

Τουριστικοί πράκτορες του οργανισμού Virtuoso στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης

Επίσκεψη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 29 Φεβρουαρίου 2008, τουριστικοί πράκτορες του ταξιδιωτικού οργανισμού Virtuoso, τους οποίους υποδέχτηκε ο ΥπουργόςΠολιτισμού, κ. Μιχάλης Λιάπης. “Για την Ελλάδα” επεσήμανε […]

Επίσκεψη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 29 Φεβρουαρίου 2008, τουριστικοί πράκτορες του ταξιδιωτικού οργανισμού Virtuoso, τους οποίους υποδέχτηκε ο Υπουργός<...>Πολιτισμού, κ. Μιχάλης Λιάπης.

“Για την Ελλάδα” επεσήμανε στον χαιρετισμό του ο κ. Λιάπης, “ο πολιτισμός και ο τουρισμός είναι βασικοί πόλοι ανάπτυξης. Είναι ο αρμονικός συνδυασμός της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσής μας, του σύγχρονου πολιτισμού, αλλά και της φυσικής ομορφιάς της χώρας μας. Γι’ αυτό, για μας, τουρισμός και πολιτισμός συμβαδίζουν, αφού, έτσι και αλλιώς η τουριστική ταυτότητα της χώρας, έχει την σφραγίδα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Και αυτό το κεκτημένο δεν θέλουμε απλώς να το διατηρούμε και να το προστατεύουμε, αλλά να το αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία. Nα δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τα αριστουργήματα της κλασικής Ελλάδας και να συμμερίζονται τις αξίες που αυτή εκπέμπει διαχρονικά”.

“Με δεδομένο μάλιστα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Υπουργός, απευθυνόμενους στους πράκτορες “ότι αντιπροσωπεύετε ένα από τα πλέον εξειδικευμένα δίκτυα παροχής τουριστικών υπηρεσιών και ανήκετε στην ελίτ του είδους, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το συνέδριό σας εδώ στην Αθήνα. Μια πόλη που φιλοξένησε με ιδιαίτερη επιτυχία τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόλις πριν 4 χρόνια, και όπως ομολογούν όλοι όσοι τελευταία την επισκέπτονται, έχει αλλάξει κυριολεκτικά όψη. Αλλά και σε μία πόλη, με μοναδική ιστορία που σε κάθε γωνιά της ξεπροβάλλει ένα αρχαίο μνημείο. Μία πόλη που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε όλους τους τομείς, στην γειτονιά των Βαλκανίων”.

“Το γεγονός ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης σας στην Αθήνα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, τα εγκαίνια του οποίου η παγκόσμια κοινότητα περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το προσεχές φθινόπωρο αποτελεί” κατά τον κ. Λιάπη “μια μοναδική συγκυρία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024