Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΑποδράσεις με την πιστωτική κάρτα go της Εθνικής Τράπεζας

Αποδράσεις με την πιστωτική κάρτα go της Εθνικής Τράπεζας

Από τις 15 Μαρτίου έως και τις 15 Ιουνίου 2008, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών go της Εθνικής Τράπεζας έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε Ελλάδα & εξωτερικό με επιστροφή […]

Από τις 15 Μαρτίου έως και τις 15 Ιουνίου 2008, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών go της Εθνικής Τράπεζας έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε Ελλάδα & εξωτερικό με επιστροφή μετρητών 10%. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά<...>οργανωμένου ταξιδιωτικού πακέτου των Top Travel μέσω των πιστωτικών καρτών go της Εθνικής Τράπεζας, επιστρέφεται το 10% των μετρητών στην ίδια συναλλαγή. Πρόκειται για μία αποκλειστική συνεργασία των Top Travel με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Η προσφορά αυτή ισχύει και για την περίοδο του Πάσχα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες να αποδράσουν τις ημέρες εκείνες. Στο πλαίσιο αυτό, οργανωμένες εκδρομές για το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη, το Ντουμπάϊ αλλά και την Κέρκυρα, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη, προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και γίνονται ιδανικοί προορισμοί για τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Επισημαίνεται επίσης, ότι ανεξάρτητα από αυτή τη μεγάλη προσφορά οι κάτοχοι όλων των πιστωτικών καρτών της Εθνικής απολαμβάνουν ήδη το προνόμιο της αποπληρωμής σε 5 άτοκες δόσεις για όλα τα ταξίδια, μέσω του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού πρακτορείου. Τα Top Travel αποτελούν το μεγαλύτερο οργανωμένο δίκτυο παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα του οποίου τα παραρτήματά βρίσκονται εντός των υπερμάρκετ Carrefour στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Παρέχουν στους πελάτες τους ομαδικά και μεμονωμένα πακέτα εκδρομών, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και κάθε είδους ταξιδιωτική υπηρεσία. Είναι μέλος του First Leisure World, ενός μεγάλου οργανισμού ταξιδιωτικών πρακτορείων από διάφορες χώρες της Ευρώπης, που στόχο έχουν την παροχή των ποιοτικότερων ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Οι πιστωτικές κάρτες go εγγυώνται πρόσθετη ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές των κατόχων τους χάρη στην τεχνολογία chip που διαθέτουν. Το μεγάλο τους όμως πλεονέκτημα είναι τα επιπλέον προνόμια που παρέχουν στους καταναλωτές που τις επιλέγουν για τις συναλλαγές τους μέσω του προγράμματος επιβράβευσης και ανταμοιβής, go National. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που γίνεται χρήση των πιστωτικών καρτών go σε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα go National, εξασφαλίζεται άμεσο κέρδος με τη μορφή έκπτωσης στις επιχειρήσεις του προγράμματος.

Mε αφορμή την προσφορά αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος των Top Travel κ. Γιώργος Δασκαλάκης δήλωσε: «Σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι Έλληνες εκφράζουν την επιθυμία να γνωρίσουν τόσο τις ομορφιές της ίδιας τους της χώρας, όσο και νέες χώρες και νέους πολιτισμούς, τα Top Travel σε συνεργασία με τις πιστωτικές κάρτες go της Εθνικής Τράπεζας πραγματοποιούν μία μοναδική προσφορά. Μία προσφορά που καθιστά πιο προσιτή την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού με την εγγύηση της ποιότητας και της εξυπηρέτησης των Top Travel. Γιατί για εμάς, αυτός πρέπει να είναι σήμερα, ο ρόλος και η φιλοσοφία ενός σύγχρονου και πελατοκεντρικού ταξιδιωτικού πρακτορείου».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024