Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣτο Μουσείο Τουρισμού τα έσοδα εκδήλωσης για την Μαρία Κάλλας

Στο Μουσείο Τουρισμού τα έσοδα εκδήλωσης για την Μαρία Κάλλας

Τιμητική διάκριση στο Σύνδεσμο Ελληνίδων στον Τουρισμό για το έργο του στη δημιουργία Μουσείου Τουρισμού απένειμε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, θέτοντας παράλληλα υπό την […]

Τιμητική διάκριση στο Σύνδεσμο Ελληνίδων στον Τουρισμό για το έργο του στη δημιουργία Μουσείου Τουρισμού απένειμε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, θέτοντας παράλληλα υπό την αιγίδα<…>του Υπουργείου το πρόγραμμα δημιουργίας του.

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο και ο Σύλλογος Αποφοίτων Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας (ΣΑΦΕ), θέλοντας να υποστηρίξουν την προσπάθειά του Συνδέσμου, συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2008 για την Μαρία Κάλλας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον σκοπό του Μουσείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός – θιασάρχης και καθηγήτρια υποκριτικής του Πανεπιστημίου Waubonsee, Dr Maria Boundas – Bakalis θα παρουσιάσει το μονόπρακτο “La Maria” βασισμένο στις προσωπικές αφηγήσεις και γραπτά της Μαρίας Κάλλας ερμηνευμένα από την εκπληκτική φωνή της αθάνατης αοιδού σε αγαπημένες της όπερες, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο. Η συμμετοχή στην εκδήλωση, η οποία ανοίγει με coctail, είναι 80 ευρώ κατά άτομο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024