Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πτήση Αθήνα – Μιλάνο από την Volareweb

Νέα πτήση Αθήνα – Μιλάνο από την Volareweb

Δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα-Μιλάνο/Μαλπένσα ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Απριλίου, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Volareweb. Οι πτήσεις θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση με αεροσκάφη, τύπου AirbusA320, χωρητικότητας 180 […]

Δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα-Μιλάνο/Μαλπένσα ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Απριλίου, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Volareweb. Οι πτήσεις θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση με αεροσκάφη, τύπου Airbus<...>A320, χωρητικότητας 180 θέσεων, ως εξής:


  • VE 8385: Αθήνα – Μιλάνο/Μαλπένσα (11.20-12.50)

  • VE 8384: Μιλάνο/Μαλπένσα – Αθήνα (07.35-10.50)


«Η Volareweb θα συνδέει απευθείας το Μιλάνο με 3 προορισμούς στην Ελλάδα: εκτός από την καθημερινή πτήση για Αθήνα που θα εγκαινιαστεί στις 7 Απριλίου, η εταιρία θα συνδέει και το Ηράκλειο από τις 24 Ιουλίου με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, όπως και τη Ρόδο από τις 26 Ιουλίου με μία εβδομαδιαία πτήση», υπογράμμισε ο κ. Λορέντζο Καποραλέττι, Διευθύνων Σύμβουλος της Volare S.p.A. «H ελληνική αγορά και η ιταλική κοινότητα έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη νέα πτήση κυρίως για τους προσιτούς ναύλους πού ξεκινούν από 40 ευρώ ανά προορισμό. Η ελκυστικότητα των ναύλων low fare επιβεβαιώνεται σε όλες τις αγορές, ικανοποιώντας τις ανάγκες διευρυμένου επιβατικού κοινού, business και leisure», πρόσθεσε.

Η σύνδεση θα συνεισφέρει στη διεύρυνση των βιομηχανικών και οικονομικών σχέσεων και συγκεκριμένα στις διεθνείς ανταλλαγές, καθώς και στις μορφωτικές, καλλιτεχνικές και πανεπιστημιακές. Το Μιλάνο είναι από τα σημαντικότερα διεθνή εμπορικά και βιομηχανικά κέντρα. Επιπλέον, είναι ο κυριότερος ιταλικός πόλος για τις υπηρεσίες, τα οικονομικά, τη μόδα, τις εκδόσεις και τη βιομηχανία. Είναι από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά, εκδοτικά και τηλεοπτικά κέντρα της Ευρώπης. Στο Μιλάνο εδρεύει ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος της Ευρώπης. Επίσης, έχει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για τον επισκέπτη, που θα θαυμάσει το περίφημο «Ντουόμο», αξιοθέατα, θέατρα, ιστορικά κτίρια και τοποθεσίες. Ακόμη, το Μιλάνο είναι σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις σκι στις `Αλπεις, αλλά και κοντά στις λίμνες, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη θερινή περίοδο.

Αξίζει να αναφερθεί πως με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα MilleMiglia της Alitalia, οι επιβάτες της Volareweb μπορούν να συγκεντρώσουν μίλια, αγοράζοντας από την ιστοσελίδα της Volareweb ένα εισιτήριο σε έναν από τους 21 προορισμούς από το Μιλάνο: Αθήνα, Ρόδο και Κρήτη, Βαρσοβία, Κρακοβία, Μπρεσλάβια και Λόντζ (Πολωνία), Μάλαγκα, Βαλέντσια, Ίμπιζα και Πάλμα (Ισπανία), Τιμισοάρα (Ρουμανία), Μάλτα, Παρίσι, Πόρτο και Κάλιαρι, Αλγκέρο, Όλμπια, Πεσκάρα, Μπρίντιζι, Λαμέτσια Τέρμε (Ιταλία). Κατά τη θερινή περίοδο, οι επιβάτες που προέρχονται από τη Βαρσοβία θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν με ανταποκρίσεις από Μαλπένσα για Κάλιαρι, Όλμπια, Λαμέτσια Τέρμε, Παρίσι, Βαλέντσια, Ίμπιζα, Πάλμα, Κρακοβία και Βρόκλαβ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024