Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣΙΤΕΣΑΠ: Απαράδεκτη η κατάσταση στη Μαρίνα Αλίμου
Σωματείο Ιδιόκτητων Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Ανευ Πληρώματος

ΣΙΤΕΣΑΠ: Απαράδεκτη η κατάσταση στη Μαρίνα Αλίμου

Παρά τα κονδύλια που έχουν δαπανηθεί και συνεχίζουν να δαπανούνται από τον ΕΟΤ για την προβολή του Θαλάσσιου Τουρισμού στην Ελλάδα η κατάσταση που επικρατεί στη Μαρίνα Αλίμου, η οποία αποτελεί τη κύρια πύλη εισόδου για τον Θαλάσσιο Τουρισμό, είναι απαράδεκτη, σύμφωνα με το Σωματείο Ιδιόκτητων Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών…

Παρά τα κονδύλια που έχουν δαπανηθεί και συνεχίζουν να δαπανούνται από τον ΕΟΤ για την προβολή του Θαλάσσιου Τουρισμού στην Ελλάδα η κατάσταση που επικρατεί στη Μαρίνα Αλίμου, η οποία αποτελεί τη κύρια πύλη εισόδου για τον Θαλάσσιο<...>Τουρισμό, είναι απαράδεκτη, σύμφωνα με το Σωματείο Ιδιόκτητων Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Ανευ Πληρώματος – ΣΙΤΕΣΑΠ.

Παρόλο που από τις 21/06/07 καταγγέλθηκαν με εξώδικο στην ΕΤΑ και συγκεκριμένα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κοκκώση τα προβλήματα της Μαρίνας Αλίμου με απώτερο σκοπό να προλάβουμε τη τουριστική περίοδο του 2008, το ΣΙΤΕΣΑΠ καταγγέλλει πως ουδεμία ενέργεια έχει γίνει από πλευράς ΕΤΑ, διότι:


  1. Το κυκλοφοριακό εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των τουριστών και των επισκεπτών. (Απροσπέλαστη είσοδος σε ασθενοφόρα-πυροσβεστική κλπ).

  2. Η καθαριότητα είναι τριτοκοσμική.

  3. Η ασφάλεια της μαρίνας ανύπαρκτη (βανδαλισμοί – απόπειρες βιασμών – κλοπές – αδέσποτα σκυλιά).

  4. Ο φωτισμός ανύπαρκτος.

  5. Ανυπαρξία χώρου υγιεινής και εγκατάσταση ISO BOX που χρησιμοποιούνται σε εργοτάξια.


“Η κατάσταση αυτή” καταλήγει το Σωματείο Ιδιόκτητων Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Ανευ Πληρώματος “δεν μπορεί να συνεχιστεί!!”.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024