Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη Καμμένου σε Αστυπάλαια και Πάτμο
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας,Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Επίσκεψη Καμμένου σε Αστυπάλαια και Πάτμο

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής και των σχεδιασμών του Υπουργείου, μετέβη την Τρίτη, 8 Απριλίου, στην Αστυπάλαιακαι στην Πάτμο. Κατά […]

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της πολιτικής και των σχεδιασμών του Υπουργείου, μετέβη την Τρίτη, 8 Απριλίου, στην Αστυπάλαια<...>και στην Πάτμο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα νησιά συναντήθηκε με τους Δημάρχους και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τοπικούς παράγοντες των νησιών, καθώς και με πολιτιστικούς συλλόγους και πολίτες.

Συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του και καταγράφηκαν προβλήματα και ανάγκες των ανωτέρω νησιών. Κατά τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ο κ. Καμμένος ενημέρωσε τους τοπικούς φορείς για δέσμη μέτρων, που πρόκειται να ληφθούν ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα πάγια προβλήματα των νησιών σε όλους τους τομείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024