Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο επίκεντρο θέματα μεταφορών μεταξύ Ε.Ε. και Δ. Βαλκανίων
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Στο επίκεντρο θέματα μεταφορών μεταξύ Ε.Ε. και Δ. Βαλκανίων

Στο `Ατυπο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 6 Μαΐου στο Brdo της Σλοβενίας, συμμετέχει ο Έλληνας Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης. Στο `Ατυπο Συμβούλιο των Υπουργών θα συζητηθούν η ανάπτυξη των διευρωπαϊκών μεταφορικών δικτύων και η εύρεση μέτρων…

Στο `Ατυπο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 6 Μαΐου στο Brdo της Σλοβενίας, συμμετέχει ο Έλληνας Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης. Στο `Ατυπο Συμβούλιο<...>των Υπουργών θα συζητηθούν η ανάπτυξη των διευρωπαϊκών μεταφορικών δικτύων και η εύρεση μέτρων που θα περιορίσουν τον αντίκτυπο των μεταφορών στο περιβάλλον («πράσινες μεταφορές»).

Αύριο, Τετάρτη 7 Μαΐου, ο κ. Χατζηδάκης θα μεταβεί στο Βελιγράδι της Σερβίας για να λάβει μέρος στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της Ε.Ε. και των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων. Στόχος της Συνόδου αυτής είναι να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων προωθώντας την καλύτερη συνεργασία μεταξύ της Ε.Ε. και των χωρών αυτών σε θέματα μεταφορών. Η πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής στο Βελιγράδι συμβολίζει και ένα «άνοιγμα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Σερβία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024