Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕλληνικός Τουρισμός: Μελλοντική συνεργασία με την Ινδία

Ελληνικός Τουρισμός: Μελλοντική συνεργασία με την Ινδία

Η ελληνική Κυβέρνηση βλέπει πολύ θετικά την μελλοντική της συνεργασία με την Ινδία στον τομέα του Τουρισμού. Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, […]

Η ελληνική Κυβέρνηση βλέπει πολύ θετικά την μελλοντική της συνεργασία με την Ινδία<.> στον τομέα του Τουρισμού<...>. Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Ινδία, αναφερόμενος στις συνομιλίες που είχε στο Νέο Δελχί, δήλωσε τα εξής:

"30 εκατομμύρια Ινδοί επισκέπτονται ευρωπαϊκές χώρες τον χρόνο και ένας σημαντικός αριθμός από αυτούς θα μπορούσε να επισκεφθεί την Ελλάδα. Υπάρχει αρκετή γνώση και ενδιαφέρον εδώ στην Ινδία για την Ελλάδα, αλλά μέχρι τώρα οι σχέσεις αυτές δεν ήταν εύκολο να αναπτυχθούν, γιατί υπήρχε μία σειρά και από δυσκολίες και από έλλειψη διευκολύνσεων, ταξιδιωτικών κυρίως χαρακτηριστικών".

Επιπρόσθετα, ο κ. Χριστοδουλάκης υπογράμμισε ότι: "Η δημιουργία ενός γραφείου για την ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού τουρισμού, θα βοηθήσει τον τουρισμό και από άλλες ασιατικές χώρες. Ταυτόχρονα, θα διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο και ο Τουρισμός από την Ελλάδα προς τις Ινδίες, πράγμα το οποίο, άλλωστε, είναι αρκετά δημοφιλές".

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024