Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκπαίδευση για το προσωπικό του Thomas Cook την περίοδο των εκπτώσεων

Εκπαίδευση για το προσωπικό του Thomas Cook την περίοδο των εκπτώσεων

Ειδικά σεμινάρια διοργάνωσε ο Thomas Cook, για να εκπαιδεύσει το προσωπικό του πάνω στον τρόπο πώλησης διακοπών κατά την περίοδο των εκπτώσεων. Οι προσφορές θα ήταν πολύπλοκες και γι’ αυτόν […]

Ειδικά σεμινάρια διοργάνωσε ο Thomas Cook<.>, για να εκπαιδεύσει το προσωπικό του πάνω στον τρόπο πώλησης διακοπών κατά την περίοδο των εκπτώσεων<...>. Οι προσφορές θα ήταν πολύπλοκες και γι' αυτόν τον λόγο είχε ήδη αφιερωθεί χρόνος για την εκπαίδευση του προσωπικού, πριν τα Χριστούγεννα. Ο εμπορικός διευθυντής του Thomas Cook, κ. Mike Beaumont, δήλωσε ότι άξιζε τον κόπο όλη αυτή η διαδικασία με τα σεμινάρια, μιας και αποφεύχθηκαν πολλά λάθη τιμολόγησης.

Τα σεμινάρια για την εκπαίδευση του προσωπικού γίνονταν σε ημερησία διάταξη και διαρκούσαν λίγες ώρες την ημέρα. Σκοπός των σεμιναρίων αυτών ήταν να κατανοήσει το προσωπικό την διαδικασία των εκπτώσεων, έτσι ώστε να μπορέσει να αποδώσει καλύτερα. Ο κ. Beaumont παραδέχτηκε ότι τα σεμινάρια είχαν μεγάλη επιτυχία τελικά κι αυτό αποδεικνύεται εύκολα βλέποντας το χρηματικό ποσόν που κέρδισε ο Thomas Cook, ένα εκατομμύριο λίρες!

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024