Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια Τουρισμού1ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών και Ερευνών του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε.

1ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών και Ερευνών του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης), διοργανώνει στις 13 – 15 Ιουνίου 2008 το `1ο Διεθνές Συνέδριο για […]

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών και Ερευνών του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης), διοργανώνει στις 13 – 15 Ιουνίου 2008 το `1ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού<...>και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας`, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Σκοπός αυτού του διεθνούς συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Emmantina στην Γλυφάδα Αττικής, είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, επιχειρησιακό και κυβερνητικό χώρο για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, την εξέταση νέων βελτιωμένων προσεγγίσεων, όπως και την ενδυνάμωση του πνεύματος συνεργασίας, με στόχο τη βέλτιστη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα και την περισσότερο αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρήσεων φιλοξενίας.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε μια πλειάδα θεμάτων που σχετίζονται με τη διοίκηση του τουρισμού και των επιχειρήσεων φιλοξενίας. Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου ανακοινώνει την πρόσκληση κατάθεσης ακαδημαϊκών εργασιών, εργασιών διδακτορικής έρευνας, εργασιών μορφής poster, και ερευνητικές προτάσεις.

Στο site του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. ( www.dratte.gr) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν πληροφορίες για το συνέδριο, το πρόγραμμα ομιλιών, καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024