Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναMyrties Boutique Apartments στη Κάλυμνο

Myrties Boutique Apartments στη Κάλυμνο

Με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και νέες προτάσεις, τα Δωδεκάνησα και μάλιστα τα μικρά όπως η Κάλυμνος, τα τελευταία χρόνια αποτελούν περισσότερο από ποτέ δημοφιλή προορισμό διακοπών, προσελκύοντας εκείνους που με […]

Με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και νέες προτάσεις, τα Δωδεκάνησα και μάλιστα τα μικρά όπως η Κάλυμνος, τα τελευταία χρόνια αποτελούν περισσότερο από ποτέ δημοφιλή προορισμό διακοπών, προσελκύοντας εκείνους που με πάθος<...>αναζητούν, όχι μόνο τον ήλιο και τη θάλασσα για τις διακοπές τους, αλλά και διαδρομές πλούσιες σε πολιτισμό και αυθεντικότητα.

Με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον, ανοίγει τις πόρτες του το νεόκτιστο συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων Myrties Boutique Apartments. Με αμφιθεατρική θέα στο μαγευτικό τοπίο της γραφικής νησίδας της Τελένδου, στη Δυτική πλευρά της Καλύμνου, βρίσκεται σε απόσταση 300 μ. από τη παραλία των Μυρτιών και μόνο 8 χλμ. από τη πρωτεύουσα της Καλύμνου την Πόθια.

Τα πολυτελή αυτόνομα, δίχωρα διαμερίσματα Myrties Boutique Apartments είναι ευρύχωρα, ηλιόλουστα, με υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα. Η διακόσμηση των δωματίων έγινε με στοιχεία υψηλής αισθητικής και σύγχρονες παροχές, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, άνετο μπάνιο, δορυφορική ΤV & ραδιόφωνο, τηλέφωνο, ασύρματο Internet, A/C, θυρίδα ασφαλείας, στεγνωτήρα μαλλιών, υπηρεσία πλυντηρίου και διαθέτουν μεγάλες, άνετες βεράντες με απαράμιλη θέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024