Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΤο BBC World News προβάλλει την Κύπρο

Το BBC World News προβάλλει την Κύπρο

Η ομάδα της εκπομπής «Fast Track» του BBC World News, φθάνει σύντομα στην Κύπρο για την παραγωγή και προβολή ενός νέου ειδικού προγράμματος / αφιερώματος για τον κυπριακό τουρισμό. Η […]

Η ομάδα της εκπομπής «Fast Track» του BBC World News, φθάνει σύντομα στην Κύπρο για την παραγωγή και προβολή ενός νέου ειδικού προγράμματος / αφιερώματος για τον κυπριακό τουρισμό. Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται<...>στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που ανανέωσαν πρόσφατα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων και το BBC World News, με την οποία το έγκριτο ειδησεογραφικό κανάλι καθίσταται και πάλι επίσημος χορηγός επικοινωνίας του ΠΑΣΥΞΕ.

Η ανανέωση της συνεργασίας υπεγράφη στις 27 Μαΐου 2008, στο περιθώριο των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ, από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χάρη Λοϊζίδη, και την Travel Distribution Director του BBC World, κα Ζήνα Νεοφύτου.

Ο κ. Λοϊζίδης χαρακτήρισε την ανανέωση της συμφωνίας «σημαντική εξέλιξη τόσο για το Σύνδεσμο όσο και για την τουριστική Κύπρο γενικότερα». Η κα Νεοφύτου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι το BBC World καθίσταται εκ νέου επίσημος χορηγός επικοινωνίας του ΠΑΣΥΞΕ, τονίζοντας ότι η συνεργασία αυτή θα είναι επωφελής και για τα δύο μέρη. Η τουριστική βιομηχανία, σημείωσε η κα Νεοφύτου, «είναι εξαιρετικά σημαντική για μας και η ανανέωση αυτής της συνεργασίας ενισχύει τη θέση μας σ’ αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024