Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπίσκεψη Γερμανού Πρέσβη στη Σκιάθο

Επίσκεψη Γερμανού Πρέσβη στη Σκιάθο

Επίσημη επίσκεψη στη Σκιάθο πραγματοποίησε την Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Dr. Schultheiss. Συγκεκριμένα, την Τρίτη το πρωί, ο κ. Πρέσβης επισκέφτηκε το […]

Επίσημη επίσκεψη στη Σκιάθο πραγματοποίησε την Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Dr. Schultheiss. Συγκεκριμένα, την Τρίτη το πρωί, ο κ. Πρέσβης επισκέφτηκε το Δήμαρχο<...>Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη στο γραφείο του στο Δημαρχείο μαζί με τον επίτιμο Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλία κ. Γεώργιο Παπαρίζο. Συζήτησαν θέματα σχετικά με τον τουρισμό και πώς αντιμετωπίζει ο Δήμος Σκιάθου τα προβλήματα που προκύπτουν, αλλά και για τα μελλοντικά προγράμματα του Δήμου.

Ο κ. Πρέσβης ανέφερε ότι η Σκιάθος είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο νησί που προσφέρει πολλά αξιοθέατα και επίσης έχει πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επιθυμία του είναι να το επισκεφτεί ξανά με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί γιατί είναι ένας τόπος που πάντα αξίζει να τον επισκέπτεται κανείς. Στο τέλος της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και του Δημάρχου Σκιάθου.

Στη συνέχεια ο κ. Πρέσβης επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και τη Μεσαιωνική πόλη της Σκιάθου, το «Κάστρο», όπου θαύμασε τις εκεί ομορφιές και την πλούσια πολιτιστική παράδοση.

Στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ξεναγήθηκε από τον Ηγούμενο του Μοναστηριού π. `Αγγελο Λύσσαρη και το Δήμαρχο Σκιάθου και εκεί δοκίμασε με ευχαρίστηση τα γευστικά προϊόντα του Μοναστηριού.

Ο Πρέσβης της Γερμανίας, από την όλη επίσκεψή του έμεινε ενθουσιασμένος και εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη ζεστή φιλοξενία που είχε στο νησί σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024