Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΚαθήκοντα Head Chef ανέλαβε στο Mykonos Grace ο Παύλος Σιμοτόπουλος

Καθήκοντα Head Chef ανέλαβε στο Mykonos Grace ο Παύλος Σιμοτόπουλος

Το δικό του ύφος στη σύγχρονη μυκονιάτικη φιλοσοφία της κουζίνας δίνει για το φετινό καλοκαίρι ο νέος σεφ του βραβευμένου Mykonos Grace. Ειδικότερα, καθήκοντα Head Chef στο βραβευμένο με το […]

Το δικό του ύφος στη σύγχρονη μυκονιάτικη φιλοσοφία της κουζίνας δίνει για το φετινό καλοκαίρι ο νέος σεφ του βραβευμένου Mykonos Grace. Ειδικότερα, καθήκοντα Head Chef στο βραβευμένο με το European Hotel Design award<...>2007 Mykonos Grace, το πρώτο από τα luxury boutique ξενοδοχεία Grace Hotels, ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Παύλος Σιμοτόπουλος.

Εμπνευσμένος από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μέσα από τους δικούς του ευφάνταστους συνδυασμούς από φρέσκα μεσογειακά υλικά, ο κ. Σιμοτόπουλος έρχεται να επαναπροσδιορίσει τη σύγχρονη μυκονιάτικη φιλοσοφία της κουζίνας. Το μενού περιλαμβάνει φάβα με φουά γκρά σε φύλλο, λαβράκι πλακί αρωματισμένο με φρέσκο δυόσμο, μενταγιόν μοσχαρίσιου φιλέτου στη σχάρα με σος κρεμμυδιού και τραγανές λεπτές φέτες πατάτας και μελιτζάνας, και δροσερή πανακότα δυόσμου, χαρακτηριστικά των δημιουργικών παραλλαγών του Παύλου Σιμοτόπουλου ανάμεσα στη σύγχρονη κουζίνα και στις παραδοσιακές, κυκλαδίτικες γεύσεις.

Το εστιατόριο του Mykonos Grace προσφέρει μία μοναδική θέα στο Αιγαίο και οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν fine dining σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η προϋπηρεσία του κου Σιμοτόπουλου περιλαμβάνει τα πολυτελή ξενοδοχεία Sofitel σε Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες, το boutique ξενοδοχείο Anemi στη Φολέγανδρο, αλλά και τη θέση του Chef Instructor στο Alpine Centre.

Σημειώνεται πως τον Ιούνιο τα Grace Hotels γιόρτασαν το άνοιγμα του δεύτερου ξενοδοχείου του ομίλου, το Santorini Grace, ενώ στα επόμενα σχέδια συμπεριλαμβάνονται το Paros Grace Hotel & Residences και το Kea Grace Hotel & Residences, τα οποία θα ανοίξουν τις πύλες τους την επόμενη διετία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024