Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒανδαλισμός φωτογραφικής έκθεσης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρώμη
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Βανδαλισμός φωτογραφικής έκθεσης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρώμη

Επίθεση από «θερμοκέφαλους» στο κέντρο της Ρώμης δέχθηκε τμήμα της έκθεσης φωτογραφιών του Ελληνικού Τουρισμού όπου παρουσιάζονται εικόνες της Μακεδονίας. Η έκθεση με αυθεντικές «εικόνες Ελλάδας» που πραγματοποιείται από 10 έως 25 Ιουλίου στην κεντρικότερη πλατεία…

Επίθεση από «θερμοκέφαλους» στο κέντρο της Ρώμης δέχθηκε τμήμα της έκθεσης φωτογραφιών του Ελληνικού Τουρισμού όπου παρουσιάζονται εικόνες της Μακεδονίας. Η έκθεση με αυθεντικές «εικόνες Ελλάδας» που πραγματοποιείται<...> από 10 έως 25 Ιουλίου στην κεντρικότερη πλατεία της Ιταλικής πρωτεύουσας, την Piazza Santa Marina in Trastevere, αλλά και στη Νάπολη, αποτελεί συνέχεια στο επιτυχημένο παράδειγμα αντίστοιχων εκθέσεων φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκαν όλους αυτούς τους μήνες στους κεντρικότερους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων, όπως – μεταξύ άλλων- στο Μιλάνο, το Βερολίνο και τη Βιέννη.

Στόχος αυτής της σειράς φωτογραφικών εκθέσεων είναι η αμεσότερη προβολή και επικοινωνία του σύγχρονου προσώπου της χώρας μας με φωτογραφίες που απεικονίζουν τις φυσικές ομορφιές, τα γνήσια τοπία και την ποιοτική αισθητική που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη.

Σχετικά με τους βανδαλισμούς το ΥΠΤΑΝ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Είναι αυτονόητο ότι η ηγεσία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού καταδικάζουν απερίφραστα αυτές τις ενέργειες, εκφράζοντας την ελπίδα να μην αποτυπώνουν τις θέσεις της επίσημης πολιτικής ηγεσίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (FYROM). Τέτοιες εξάρσεις βίας αμαυρώνουν το σύγχρονο ευρωπαϊκό προφίλ που φιλοδοξεί να οικοδομήσει η γειτονική χώρα, την οποία και καλούμε να αποδοκιμάσει αυτού του είδους τις συμπεριφορές.

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών που σημειώθηκαν, με στόχο την αδιατάρακτη συνέχιση και ολοκλήρωση της εν λόγω επιτυχημένης πρωτοβουλίας για την προώθηση του σύγχρονου προσώπου της Ελλάδας. Γιατί ο τουρισμός ενώνει τους ανθρώπους και τους λαούς. Είναι πέρα και πάνω από διχαστικές λογικές».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024