Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκινά η διεθνής περιοδεία της Real Travel στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης

Ξεκινά η διεθνής περιοδεία της Real Travel στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Real Travel Media Group την προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού και του αναδυόμενου τομέα του τουριστικού real estate της χώρας στις μεγάλες αγορέςτου […]

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Real Travel Media Group την προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού και του αναδυόμενου τομέα του τουριστικού real estate της χώρας στις μεγάλες αγορές<...>του κόσμου. Βασικός άξονας της στρατηγικής αυτής τίθεται η διεξαγωγή διεθνούς εμβέλειας ενημερωτικής περιοδείας στις παραδοσιακές και στις εν αναπτύξει, για τον τουρισμό της Ελλάδας και για την παραθεριστική κατοικία, αγορές με την πραγματοποίηση τεσσάρων roadshows σε ισάριθμα ξένα κράτη.

Συγκεκριμένα και διεισδύοντας δυναμικά στη σκανδιναβική αγορά, η Real Travel Media Group διοργανώνει στις 29 Σεπτεμβρίου 2008 το Tourism & Property Roadshow in Oslo, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της ανερχόμενης και οικονομικά εύρωστης Νορβηγίας και συγκεκριμένα στους χώρους του υπερπολυτελούς Princess Military Society. Ακολούθως, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008 πραγματοποιεί στη Στοκχόλμη και στο Opera House το Tourism & Property Roadshow in Stockholm. Μετά από 20 μέρες και συγκεκριμένα το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου 2008 διοργανώνει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, στη Μόσχα και στο πολυτελές Metropol Hotel το 2ο Tourism & Property in Moscow. Με τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα καλυφθεί το κενό που παρατηρείται στην ενημέρωση και το κυριότερο στη ζήτηση: α) για την αγορά τουριστικής κατοικίας και β) διαμονής σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, από Ρώσους.

Κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο, της World Travel Market θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008 το 2ο Tourism & Property in London στους χώρους του `The Foreign Press Association`. Εκατοντάδες επισκέπτες στην World Travel Market θα είναι μεταξύ αυτών που θα επισκεφτούν και θα περιδιαβούν τα περίπτερα των συμμετεχόντων εταιριών στο 2ο Tourism & Property in London.

Επισημαίνεται ότι η Real Travel Media Group έχει προσκαλέσει και στις τέσσερις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό: εκατοντάδες funds, μεσιτικά γραφεία, εκπροσώπους χρηματοοικονομικών οργανισμών, tour operators, με παράλληλη εξειδίκευση στον τομέα του holiday homes, επικεφαλείς εταιριών ακίνητης περιουσίας, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κλπ.

H διεθνής ενημερωτική περιοδεία της Real Travel Media Group στις παραδοσιακές και στις νέες, για τον ελληνικό τουρισμό, αγορές τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουριστικής Ανάπτυξης, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, του ΕΟΤ και του ΟΠΕ, ενώ έχει την υποστήριξη του Ελληνοβρετανικού, του Ελληνορωσικού και του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου. Κορυφαίες εταιρίες δημοσίων σχέσεων που δραστηριοποιούνται στις τέσσερις ξένες αγορές έχουν αναλάβει την προώθηση και υποστήριξη των εν λόγω roadshows στα κράτη τους.

Μεταξύ των εταιριών που θα συμμετέχουν στα roadshows της Real Travel Media Group θα είναι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι του τουρισμού και του τουριστικού real estate, ξενοδοχειακές αλυσίδες, διεθνείς επενδυτικοί όμιλοι, μεσιτικά γραφεία κ.λπ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024