Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΙκανοποιημένος από την Μαρίνα Αλίμου ο Σπηλιωτόπουλος

Ικανοποιημένος από την Μαρίνα Αλίμου ο Σπηλιωτόπουλος

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Aρης Σπηλιωτόπουλος επισκέφθηκε χθες την μαρίνα Αλίμου, όπου επιθεώρησε την πορεία των έργων ανάπλασης. Αμέσως μετά την επίσκεψη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί, εδώ […]

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Aρης Σπηλιωτόπουλος επισκέφθηκε χθες την μαρίνα Αλίμου, όπου επιθεώρησε την πορεία των έργων<...> ανάπλασης. Αμέσως μετά την επίσκεψη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί, εδώ και μήνες, από τη στιγμή που αναλάβαμε το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπλαση της μαρίνας Αλίμου και, με αποφασιστικότητα, είπαμε να προχωρήσουν τα απαιτούμενα έργα εδώ στην μαρίνα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, όσον αφορά τα επαγγελματικά σκάφη και αυτά που νοικιάζονται ως σκάφη αναψυχής. Για εμάς, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να προχωρήσει αυτή η μαρίνα και να γίνει το κόσμημα όλου του λεκανοπεδίου Αττικής. Το λέω αυτό γιατί η μαρίνα είχε εγκαταλειφθεί για πάρα πολύ καιρό, οι υποδομές ήταν ιδιαίτερα παλαιές, τα συστήματα είχαν αρχίσει να εμφανίζουν προβλήματα και, με το δίκιο της, διαμαρτυρόταν η Αυτοδιοίκηση. Εδώ και μήνες, αποφασίσαμε να δαπανήσουμε το ποσό του 1.200.000 ευρώ προκειμένου να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα, χτίζοντας έτσι και μία γέφυρα συνεργασίας με την αυτοδιοίκηση, για να εξωραΐσουμε τις υποδομές μας, να βελτιώσουμε την αισθητική μας και να αποκτήσουμε και πάλι τη λειτουργικότητα που χρειάζεται, έτσι ώστε η μεγαλύτερη μαρίνα των Βαλκανίων και της Νοτιανατολικής Ευρώπης να είναι ένα κόσμημα για την περιοχή. Και το κυριότερο, να είναι ένας πόλος έλξης για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και για περισσότερα σκάφη αναψυχής. Γιατί αυτό το κομμάτι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τα έσοδα της χώρας, αλλά κυρίως γιατί μας ενδιαφέρει, αφού η χώρα μας είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη στον τομέα του ναυτικού τουρισμού. Εξάλλου, επενδύουμε πάρα πολύ στα έργα υποδομής, στα έργα λειτουργικότητας και στα θέματα που έχουν να κάνουν με χειροπιαστές πράξεις. Ο τουρισμός πέρα από αισθητική, όπου δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση, απαιτεί και έργα υποδομής. Τα έργα υποδομής απαιτούν πράξεις. Και οι πράξεις απαιτούν αποφασιστικότητα. Για αυτό είμαστε εδώ, ενώ τα έργα προχωρούν. Για να δούμε ακριβώς την πορεία των έργων και να δώσουμε οδηγίες για μεγαλύτερη ταχύτητα και, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο βηματισμό προς τη σωστή κατεύθυνση».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024