Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΚαταγγελία κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Καταγγελία κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η εταιρία Engal Energy κατέφυγε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με καταγγελία της εναντίον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, περί μη συμμόρφωσης των υπηρεσιών σιδηροδρομικών και εμπορευματικών μεταφορών προς τις απαιτήσεις ποιότητας που απορρέουν από […]

Η εταιρία Engal Energy κατέφυγε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με καταγγελία της εναντίον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, περί μη συμμόρφωσης των υπηρεσιών σιδηροδρομικών και εμπορευματικών<...> μεταφορών προς τις απαιτήσεις ποιότητας που απορρέουν από συμφωνία των δύο μερών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία διευκρινίζει ότι με την καταγγελία της, η οποία κοινοποιείται και στο υπουργείο Μεταφορών, δεν καταγγέλλει τη σχετική σύμβαση έργου που έχει συνάψει με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την οποία και θεωρεί εν ισχύ, αλλά τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν.

Επιπλέον επισημαίνει ότι επειδή σκοπός της δεν είναι να επιβαρύνει οικονομικά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και κατ` επέκταση το ελληνικό Δημόσιο, αλλά να ολοκληρώσει το έργο της, θα αποσύρει τις απαιτήσεις της από τα διαφυγόντα κέρδη εάν λάβει επίσημη έγγραφη διαβεβαίωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το χρόνο έκδοσης απαιτούμενων αδειών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024