Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚε Σπηλιωτόπουλε δεν αρκούν οι επισκέψεις αβροφροσύνης στη Μύκονο
Κυκλαδική Πρωτοβουλία

Κε Σπηλιωτόπουλε δεν αρκούν οι επισκέψεις αβροφροσύνης στη Μύκονο

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του ανυποψίαστου 20χρονου Αυστραλού τουρίστα από μπράβους νυκτερινού κέντρου στη Μύκονο, η Συν-Κυκλαδική εκφράζει τη βαθιά οδύνη της και ταυτόχρονα τον συγκλονισμό της για την […]

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του ανυποψίαστου 20χρονου Αυστραλού τουρίστα από μπράβους νυκτερινού κέντρου στη Μύκονο, η Συν-Κυκλαδική εκφράζει τη βαθιά οδύνη της και ταυτόχρονα τον συγκλονισμό της για την πράξη<...>των γονιών του, που είχαν το κουράγιο όχι μόνο να συναινέσουν στη δωρεά των οργάνων του παιδιού τους, αλλά και να διαχωρίσουν την Ελλάδα από τους συγκεκριμένους εγκληματίες.

“Αν όμως” υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της, “νοιώθουμε μια φορά συγκλονισμένοι για την απίστευτα γενναία και αξιοπρεπή στάση των γονιών, θα πρέπει να νοιώθουμε χίλιες φορές συγκλονισμένοι για την πραγματικότητα που βιώνει η Μύκονος, αλλά και άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας μας, εξαιτίας της επιβολής της ασυδοσίας και του τρόμου που έχουν επιβάλλει με την ανοχή της Πολιτείας, οι άνθρωποι της νύχτας, οι κάθε λογής προστάτες, οι τραμπούκοι και οι μπράβοι των κερδοσκόπων, των καταπατητών και των κάθε λογής μαφιόζων, που στο όνομα του αδηφάγου κέρδους, αδιαφορούν όχι μόνο για το σεβασμό των στοιχειωδών κανόνων της νομιμότητας, αλλά για αυτή καθεαυτή την ανθρώπινη ζωή”.

“Ο υπουργός Τουρισμού κ. Σπηλιωτόπουλος και η κυβέρνηση του, που εσπευσμένα επισκέφθηκε το νησί, προαναγγέλλοντας μάλιστα τη λήψη μέτρων για την πάταξη τέτοιου είδους φαινομένων”, συνεχίζει “καλό θα είναι αναζητώντας τα μέτρα να αναζητήσει προηγουμένως τις αιτίες της ασυδοσίας σε όλα τα επίπεδα, στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα μας οι πολιτικές ανοχής, ενθάρρυνσης και στήριξης του πλαισίου εκκόλαψης και άνθισης των φαινομένων διαφθοράς, ανομίας και εγκληματικής συμπεριφοράς”.

Απευθυνόμενη δε προς τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, η Συν-Κυκλαδική αναφέρει: “Κε Σπηλιωτόπουλε, η Μύκονος δεν περιμένει τις επισκέψεις αβροφροσύνης σας, για να αντιστραφεί τα κλίμα παρακμής που διαποτίζει όλο το νησί. Περιμένει συγκεκριμένες πολιτικές και συγκεκριμένα μέτρα που θα πλήξουν εκ θεμελίων το πλαίσιο ασυδοσίας που εγκαθιδρύθηκε στο νησί. Μέτρα στήριξης της νομιμότητας, της κοινωνικής συνοχής, της περιβαλλοντικής ισορροπίας, της βιώσιμης ανάπτυξης. Σε διαρκή διάλογο και με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης (που οφείλει να ανοίγει τις πόρτες της και όχι να συσκέπτεται με προεπιλεγμένους συνομιλητές), μέτρα στήριξης της ανόρθωσης του νησιού και όχι των κάθε λογής σκοτεινών και ασύδοτων συμφερόντων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024