Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαταγγελία Γκερέκου για τις συμπλοκές ΜΑΤ και Κερκυραίων μεσούσης της τουριστικής περιόδου

Καταγγελία Γκερέκου για τις συμπλοκές ΜΑΤ και Κερκυραίων μεσούσης της τουριστικής περιόδου

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, `Αντζελα Γκερέκου, σχετικά με τα τελευταία σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην Λευκίμμη της Κέρκυρας ανάμεσα σε κατοίκους, που αντιδρούν για τη […]

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, `Αντζελα Γκερέκου, σχετικά με τα τελευταία σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην Λευκίμμη της Κέρκυρας ανάμεσα σε κατοίκους, που αντιδρούν<...> για τη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στον δήμο τους, και στην αστυνομία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για άλλη μια φορά, καταγγέλλουμε απερίφραστα τα τραγικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Λευκίμμης, στην Κέρκυρα.

Χθες το βράδυ, για πολλοστή φορά, τα ΜΑΤ συγκρούστηκαν με κατοίκους της περιοχής, μέσα στις αυλές των σπιτιών τους, κάνοντας χρήση καπνογόνων και χημικών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια ηλικιωμένων, παιδιών, μα και δεκάδων τουριστών.

Μεσούσης της τουριστικής περιόδου, σε μια ήδη πολύ κακή τουριστική χρονιά, γεγονότα σαν αυτά αμαυρώνουν την εικόνα της νότιας Κέρκυρας, της Κέρκυρας και του συνόλου της χώρας, ενώ εντείνουν την κοινωνική αναταραχή στην περιοχή, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Παυλόπουλο, να δώσει εντολή ώστε να αποσυρθούν άμεσα τα ΜΑΤ από την Κέρκυρα και να αφήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις να επιτελέσουν το ουσιαστικό έργο της προστασίας των πολιτών από την διαρκώς αυξανόμενη παραβατικότητα και εγκληματικότητα στην χώρα μας.

Καλούμε όμως και τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Σπηλιωτόπουλο, να αναλάβει τις ευθύνες του και να καταγγείλει αυτά τα γεγονότα, τα οποία προκαλούν σοβαρό πλήγμα στον Τουρισμό και την διεθνή μας εικόνα.

Ήδη, εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες, προσπαθούμε να πείσουμε τους αρμόδιους υπουργούς να αποσύρουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη. Δυστυχώς όμως, μέχρι σήμερα, δεν έχουμε εισακουστεί.

Εφόσον δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτή την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ο μόνος δρόμος που μένει, η μόνη πράξη πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης, είναι η παραίτηση».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024