Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΔιεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου

Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου (North Aegean Regatta) που διοργάνωσε ο ΝΟΑΘ στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort. Από τις […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου (North Aegean Regatta) που διοργάνωσε ο ΝΟΑΘ στις εγκαταστάσεις<...> του Porto Carras Grand Resort.

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου, η μαρίνα του συγκροτήματος κατακλύστηκε από τα κορυφαία σκάφη ανοιχτής θαλάσσης της χώρας μας με αγωνιστικούς στόχους. Σκίζοντας τα καταγάλανα νερά του Τορωναίου κόλπου και του Βόρειου Αιγαίου τα σκάφη προσέφεραν μεγάλες αγωνιστικές συγκινήσεις στα πληρώματα αλλά και τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου είναι ένας ιστορικός θεσμός που ξεκίνησε το 1977 από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Είναι όμως κατά κύριο λόγο ταυτισμένη με το βαρύτιμο τρόπαιο που αθλοθέτησε το 1981 ο αείμνηστος Γιάννης Καρράς καθιστώντας το Porto Carras Grand Resort διαχρονικό σημείο αναφοράς για τη διεθνή ιστιοπλοΐα, τον θαλάσσιο αθλητισμό και τον αγωνιστικό τουρισμό.

Νικητές της φετινής Regatta ήταν το πλήρωμα του σκάφους Aces, έχοντας στο τιμόνι του τον Νίκο Καραγεωργίου. H απονομή των επάθλων στους νικητές έγινε στο Olympic Hall, την κεντρική αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Porto Carras Grand Resort. Η τελετή ολοκληρώθηκε με δεξίωση προς τιμήν των αγωνιζομένων, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και των τοπικών αρχών αλλά και της διοίκησης του Porto Carras Grand Resort.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024