Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαCardiff Castle: Ιστορικό κάστρο με multimedia

Cardiff Castle: Ιστορικό κάστρο με multimedia

Ένα νέο κέντρο ερμηνείας άνοιξε στο κάστρο του Cardiff, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Ουαλίας. Το Interpretation Centre κόστισε 6 εκατομμύρια λίρες, και είναι μια πρόσθετη στο κάστρο […]

Ένα νέο κέντρο ερμηνείας άνοιξε στο κάστρο του Cardiff, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Ουαλίας. Το Interpretation Centre κόστισε<...> 6 εκατομμύρια λίρες, και είναι μια πρόσθετη στο κάστρο κατασκευή από ατσάλι, γυαλί και ξύλο που προσφέρει στους επισκέπτες για πρώτη φορά μία διαδραστική περιήγηση του κάστρου και των κήπων του.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του που διανύει 2000 χρόνια το κάστρο του Cardiff υπήρξε ρωμαϊκό οχυρό, νορμανδικό φρούριο και οίκημα της βασιλικής φρουράς κατά τη διάρκεια του αγγλικού εμφυλίου. Τη βικτωριανή περίοδο μεταμορφώθηκε σε γοτθικό φαντασμαγορικό οίκημα από τον 3ο Μαρκήσιο του Bute. Ο μαρκήσιος που θεωρούνταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, προχώρησε σε πλουσιοπάροχη εσωτερική διακόσμηση προσθέτοντας τοιχογραφίες, βιτρό, μάρμαρα, ξυλόγλυπτα και μεσογειακούς κήπους.

Το κάστρο του Cardiff είναι ανοιχτό καθημερινά 9πμ-6μμ από Μάρτιο έως Οκτώβριο και 9.30πμ-5μμ από Νοέμβριο έως Φεβρουάριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024