Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈκπληκτος ο Κακλαμάνης από δημοσιεύματα περί αλλαγής Π.Δ. για την περιοχή της Πλάκας
Δήμος Αθηναίων

Έκπληκτος ο Κακλαμάνης από δημοσιεύματα περί αλλαγής Π.Δ. για την περιοχή της Πλάκας

Έκπληξη από δημοσιεύματα του τύπου, που καταγράφουν την ανησυχία της Κίνησης Πολιτών για την Πλάκα για πιθανή αλλαγή του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά στη χρήση γης στην εν λόγω περιοχή […]

Έκπληξη από δημοσιεύματα του τύπου, που καταγράφουν την ανησυχία της Κίνησης Πολιτών για την Πλάκα για πιθανή αλλαγή του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά στη χρήση γης<...> στην εν λόγω περιοχή της πόλης των Αθηνών, εξέφρασε σε χτεσινές δηλώσεις του ο δήμαρχος της Αθήνας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Μέχρι στιγμής επεσήμανε ουδέν σχέδιο νέου Προεδρικού Διατάγματος για την Πλάκα έχει φθάσει στο Δήμο της Αθήνας. Ουδεμία ενημέρωση ή όχληση έχει υπάρξει μέχρι στιγμής από το αρμόδιο υπουργείο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Και συνέχισε: “Οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής για την Πλάκα είναι γνωστές και είχαν παρουσιαστεί και προεκλογικά. Ελπίζω οι ανησυχούντες να μην ανήκουν σ’ αυτούς που αφού έφτιαξαν ακόμη και πισίνες ή προέβησαν και σε άλλες πολεοδομικές παραβάσεις στα πολυτελή σπίτια τους, τώρα ζητούν να ληφθούν αποφάσεις που στην ουσία θα μετατρέψουν την Πλάκα σε ιδιωτικό χώρο.

Η αρμονική συνύπαρξη της ιστορικής παράδοσης με ό,τι δεν προσβάλει αυτή την παράδοση είναι η μόνη απάντηση στις καλοπροαίρετες, θέλω να πιστεύω, ανησυχίες”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024