Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο γραφείο στη Μαδρίτη εγκαινίασε η Booking.com

Νέο γραφείο στη Μαδρίτη εγκαινίασε η Booking.com

Η Booking.com, ο ηγέτης στις online κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ευρώπη, επεκτείνει την παρουσία της στην Ισπανία, ανοίγοντας στη Μαδρίτη το νέο γραφείο της. Η Booking.com έχει ήδη γραφείο στη Βαρκελώνηαπό […]

Η Booking.com, ο ηγέτης στις online κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ευρώπη, επεκτείνει την παρουσία της στην Ισπανία, ανοίγοντας στη Μαδρίτη το νέο γραφείο της. Η Booking.com έχει ήδη γραφείο στη Βαρκελώνη<...>από τον Οκτώβριο του 2003 και αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή πάνω από 5400 ισπανικά ξενοδοχεία. Με τον τρόπο αυτό, η Booking.com σκοπεύει να επεκτείνει τις εργασίες της στην αγορά και να υπηρετήσει καλύτερα τους ξενοδόχους και τους συνεργάτες της.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τώρα διαθέτουμε γραφείο και στη Μαδρίτη. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των ισπανικών συνεργαζόμενων ξενοδοχείων δημιουργεί την ανάγκη να διατηρήσουμε στενές και αξιόπιστες σχέσεις με τους ξενοδόχους. Με το γραφείο αυτό της Μαδρίτης μπορούμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων της περιοχής ακόμα πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, τα 400 περίπου ξενοδοχεία της Μαδρίτης θα έχουν τώρα το σύνδεσμό επικοινωνίας τους με την Booking.com ακόμα πιο κοντά,” σχολιάζει η κα Beatriz de Andres Arias-Salgado, Managing Director της Booking.com στην Spain.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε αυτόν το χρόνο, η Booking.com άνοιξε γραφεία στη Σιγκαπούρη, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα. Το γραφείο της Μαδρίτης ανεβάζει το συνολικό αριθμό των γραφείων σε 21 και τον αριθμό των υπαλλήλων της Booking.com σε 935 άτομα παγκοσμίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024