Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤαξίδι Γεύσεων στην Aldemar
Aldemar: Taste of Life

Ταξίδι Γεύσεων στην Aldemar

Για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει η Aldemar σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό MIBS Travel Ουκρανίας και τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Ουκρανίας, τον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής τέχνης“Taste of Life”. Το διαφορετικό […]

Για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει η Aldemar σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό MIBS Travel Ουκρανίας και τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Ουκρανίας, τον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής τέχνης<...>“Taste of Life”.

Το διαφορετικό αυτό ταξίδι με διεθνείς γεύσεις θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Royal Mare Village της Aldemar στη Χερσόνησο της Κρήτης και θα διαρκέσει έως και τις 8 Οκτωβρίου. Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Chef από την Ελλάδα, την Ουκρανία, τη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, την Ιταλία και τη Σερβία. Οι περισσότερες ελληνικές συμμετοχές προέρχονται από την Κρήτη από γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τους Chefs, επί τω έργω. Εθνικές και πρωτότυπες συνταγές θα προετοιμάζονται πυρετωδώς καθημερινά (από τις 10.00 ως τις 14.00) με όλη τη φαντασία και κομψότητα που απαιτούν τα πρότυπα της γαστρονομικής αυτής αναμέτρησης.

Την Επιτροπή Αξιολόγησης πλαισιώνουν πιστοποιημένοι γαστρονόμοι από όλες τις συμμετέχουσες χώρες, καθώς και οι Πρόεδροι Ομοσπονδιών Αρχιμαγείρων Ελλάδας και Ουκρανίας.

Τα κριτήρια αξιολόγησης αφορούν σε:

  • Επαγγελματισμό: μοντέρνα μαγειρική σύλληψη, πρωτοτυπία συνταγής και μέθοδος
  • Σύνθεση: αρμονία χρωμάτων και αρωμάτων
  • Διακόσμηση και παρουσίαση: πρωτοτυπία, φυσικότητα, καθαριότητα.


Στον τελικό διαγωνισμό SUPER CUP στις 8 Οκτωβρίου (ώρα 11:00-14:00) θα διαγωνιστούν οι Chefs της κάθε χώρας ομαδικά, με υλικά από το λεγόμενο «Καλάθι-έκπληξη», του οποίου τα υλικά δεν γνωρίζει κανείς παρά μόνον τη στιγμή της έναρξης του διαγωνισμού.

H Aldemar θεωρώντας τη γαστρονομία αναπόσπαστο κομμάτι επικοινωνίας των λαών, αλλά και όχημα ανάπτυξης του τουρισμού υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε ενέργειες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024