Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση του ελληνικού ιαματικού τουρισμού στην Ιταλία
Ελληνικός ιαματικός τουρισμός

Παρουσίαση του ελληνικού ιαματικού τουρισμού στην Ιταλία

Το Γραφείο EOT Ρώμης, μαζί με τον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, συμμετείχαν για πρώτη φορά στη έκθεση “THERMALIA”, που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη από τις 26 έως και […]

Το Γραφείο EOT Ρώμης, μαζί με τον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, συμμετείχαν για πρώτη φορά στη έκθεση “THERMALIA”<...>, που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη από τις 26 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2008 καθώς επίσης και στην έκθεση Spa “VIVERE IN BENESSERE”, που έγινε στην Ίσκια, από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2007.

Με την παρουσία και στα δύο γεγονότα μας δόθηκε η ευκαιρία να κοινοποιήσουμε στην ιταλική και διεθνή αγορά την πραγματικότητα και τις δυνατότητες τις Ελλάδας στον συγκεκριμένο τομέα: Κέντρα σωματικής και πνευματικής ευεξίας, ιαματικές πηγές που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος και στα νησιά, οργανωμένες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και διακεκριμένα κέντρα θαλασσοθεραπείας μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, τονίζοντας όμως τον σεβασμό και την προστασία απέναντι στο περιβάλλον.

Τον ΕΟΤ εκπροσώπησε ο διευθυντής του Γραφείου στην Ρώμη, κ. Μάριος Σκληβανιώτης, ενώ το Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος, αλλά και πολλά μέλη του συνδέσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024