Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔράσεις για την ισότητα των ευκαιριών στις επιχειρήσεις από την TUI Hellas
TUI Hellas και θέματα ισότητας

Δράσεις για την ισότητα των ευκαιριών στις επιχειρήσεις από την TUI Hellas

Η TUI Hellas υποστηρίζει τα θέματα ισότητας των δύο φύλων και στοχεύει στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζόμενων γυναικών,αλλά και στη γενικότερη επαγγελματική ανέλιξη τους. Πρόκειται για τη μοναδική τουριστική […]

Η TUI Hellas υποστηρίζει τα θέματα ισότητας των δύο φύλων και στοχεύει στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζόμενων γυναικών,αλλά και στη γενικότερη επαγγελματική ανέλιξη τους. Πρόκειται για τη μοναδική τουριστική εταιρία στην Ελλάδα η οποία συμμετέχει σε ειδικό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Ισότητας και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τίτλο «Θετικές Δράσεις για την Ισότητα των Ευκαιριών μεταξύ ανδρών και γυναικών στις μικρομεσαίες και μεγάλες Επιχειρήσεις».

Το πρόγραμμα της TUI Hellas ονομάζεται «ΥΠΕΡ – πρόγραμμα ίσων ευκαιριών ανάπτυξης» και περιλαμβάνει τους εξής τομείς:

1. Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση που σκοπό έχει την ενθάρρυνση των γυναικών να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

2. Κατάρτιση, όπου συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικά αντικείμενα όπως η διαχείριση έργου, η εξυπηρέτηση πελατών και η διαχείριση χρόνου.

3. Συμβουλευτική, που αφορά στη συμφιλίωση της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, τη διαχείριση άγχους, την ανάπτυξη και διαχείριση της σταδιοδρομίας καθώς και την επαγγελματική ικανοποίηση.

Η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας, κα Νότα Γιαννακούρα, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα, επειδή μπορούμε να επιτύχουμε τους εταιρικούς στόχους μας μόνο διαμέσου μιας καλής ομάδας συνεργατών που λειτουργούν προς την ίδια κατεύθυνση. Δίνουμε προτεραιότητα και επενδύουμε στον τομέα των ανθρώπινων πόρων. Επιδιώκουμε ένα εργασιακό περιβάλλον με αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασίες βασισμένες στην ομαδικότητα. Αφουγκραζόμαστε τις νέες τάσεις και υιοθετούμε την πολιτική της ισορροπίας προσωπικής και επαγγελματικής ζωής”.

Η TUI Hellas, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει αναπτύξει πολυάριθμους τρόπους για να καλλιεργεί νέες δεξιότητες και να ανανεώνει τις ικανότητες του προσωπικού. Η διαρκής εκπαίδευση ενισχύει σημαντικά την επίτευξη ενός υψηλού επιπέδου σε όλα τα τμήματα, συμμετέχοντας σε διεθνή προγράμματα εκπαίδευσης, αλλά και σεμινάρια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024