Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΕκπαιδευτικό ταξίδι για τα παιδιά από την Astir Beach και το Σύλλογο «ΑΡΧΕΛΩΝ»
Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Εκπαιδευτικό ταξίδι για τα παιδιά από την Astir Beach και το Σύλλογο «ΑΡΧΕΛΩΝ»

Πώς βλέπει ένα μικρό παιδί τον κόσμο της θαλάσσιας χελώνας και πώς μαθαίνει το ταξίδι της στον υδάτινο κόσμο από την αμμουδιά; Οι μικροί φίλοι της Astir Beach που βρέθηκαν […]

Πώς βλέπει ένα μικρό παιδί τον κόσμο της θαλάσσιας χελώνας και πώς μαθαίνει το ταξίδι της στον υδάτινο κόσμο από την αμμουδιά; Οι μικροί φίλοι της Astir Beach που βρέθηκαν στην παραλία την Κυριακή 5 Οκτωβρίου έμαθαν τι μπορεί να σημαίνει ένα λευκό μπαλάκι–αβγό<...>στην αμμουδιά και μικρά στρογγυλά ίχνη μέχρι την ακρογιαλιά.

Η Astir Beach και ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας – ΑΡΧΕΛΩΝ γιόρτασαν μαζί με τα παιδιά την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, με μεγάλη επιτυχία, με μία ολοήμερη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της παραλίας. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία των παιδιών με το θαλάσσιο περιβάλλον και η ευαισθητοποίηση όλων για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.

Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, περισσότερα από 100 παιδιά που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της παραλίας, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που είχαν προετοιμάσει τα μέλη του συλλόγου “ΑΡΧΕΛΩΝ”. Παιχνίδια, κατασκευές, διαγωνισμοί ζωγραφικής, αλλά και η ΅μεταμόρφωσηΆ των παιδιών σε μικρά χελωνάκια, ήταν μερικές από τις ενέργειες στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά με ιδιαίτερο ενθουσιαμό, διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Αστήρ Παλάς Α.Ξ.Ε., “ΑΝΑΣΑ”, ενώ μέρος των εισπράξεων της ημέρας θα διατεθούν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας – ΑΡΧΕΛΩΝ. Το πρόγραμμα “ΑΝΑΣΑ” επικεντρώνεται σε περιβαλλοντικά και πολιτισμικά θέματα με κεντρικό άξονα το ίδιο το ξενοδοχειακό συγκρότημα και την παραλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024