Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίAstir Beach: Πληρότητα έως και 100% καθημερινά το καλοκαίρι του 2008
Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας

Astir Beach: Πληρότητα έως και 100% καθημερινά το καλοκαίρι του 2008

Η νέα Astir Beach υποδέχτηκε το καλοκαίρι ανανεωμένη, με ένα νέο concept ολοήμερης απόδρασης δίπλα στο κύμα, όλους τους πιστούς φίλους της, αλλά και όσους ήθελαν να τη γνωρίσουν. Από […]

Η νέα Astir Beach υποδέχτηκε το καλοκαίρι ανανεωμένη, με ένα νέο concept ολοήμερης απόδρασης δίπλα στο κύμα, όλους τους πιστούς φίλους της, αλλά και όσους ήθελαν να τη γνωρίσουν. Από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα -τρεις μήνες μετά- η αποδοχή αυτής της προσπάθειας και η ικανοποίηση του κόσμου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η ζήτηση των εισιτηρίων<...> καθημερινά έφτανε στο 100% της πληρότητας, με δεδομένο το όριο ασφαλείας των 1.000 ατόμων, ενώ οι κάρτες μέλους και στις δύο κατηγορίες Gold και Platinum κάλυψαν το όριο διάθεσης από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της Astir Beach.

Η ανταπόκριση αυτή των πελατών, αλλά και οι επιθυμίες τους, έχουν οδηγήσει τη διοίκηση της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ Α.Ξ.Ε. να σχεδιάζει νέες υπηρεσίες και παροχές, ώστε να καλύψει την μεγάλη ζήτηση, αλλά και να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις.

Με το νέο concept, η Αstir Beach παραμένει ανοιχτή όλους τους μήνες του χρόνου, γιατί η θάλασσα είναι γοητευτική και το χειμώνα. Από τις 6 Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Απριλίου 2008, η τιμή εισιτηρίου διαμορφώνεται μειωμένη για τους ενήλικες στο ποσό των 10 ευρώ τις καθημερινές και 12 ευρώ το Σαββατοκύριακο, ενώ για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη. Στη διάθεση των πελατών θα βρίσκονται τα καφέ Starbucks με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά και τα καταστήματα τις ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής για το δελεαστικό shopping therapy. Για τα Platinum μέλη θα λειτουργεί το Platinum Lounge, ενώ σε όλους τους χώρους της παραλίας θα παρέχεται δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ.

Όσο για τις χειμερινές δραστηριότητες, η Astir Beach θα διοργανώνει αθλητικά γεγονότα, ενώ τα γυμναστήρια ASANA Γλυφάδας επιφυλάσσουν προγράμματα χαλάρωσης, εκτόνωσης αλλά και χορού. Ειδικά για τον Οκτώβριο στις 18-19/10 και 25-26/10 έχει προγραμματιστεί Τουρνουά “Οpen Beach Volley” ανδρών και γυναικών σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Beach Volley.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024