Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημιουργία θεματικού πάρκου “aquarium” στην Πάτρα
Συνάντηση Αρη Σπηλιωτόπουλου με φορείς της Αχαΐας για τον τουρισμό

Δημιουργία θεματικού πάρκου “aquarium” στην Πάτρα

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος συναντήθηκε προχθές με τους εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκε σε σύσκεψη με το νομάρχη και αντινομάρχη Αχαΐας κ.κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο και […]

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος συναντήθηκε προχθές με τους εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκε<…> σε σύσκεψη με το νομάρχη και αντινομάρχη Αχαΐας κ.κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο και Αθανάσιο Πετρόπουλο, καθώς και με μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Στη συζήτηση που είχαν για όλα τα μείζονα ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξης της Αχαΐας και ειδικότερα της Πάτρας, σημειώθηκε πλήρης σύμπνοια και ταύτιση απόψεων μεταξύ τους. Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Νομάρχης Αχαΐας συμφώνησαν στη δημιουργία θεματικού πάρκου “aquarium” στην πόλη της Πάτρας, με στόχο την τόνωση του τουριστικού ενδιαφέροντος και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Σπηλιωτόπουλο στο σημαίνοντα ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το λιμάνι της Πάτρας ως “πύλη εισόδου” επισκεπτών από την Ευρώπη και τη Μεσόγειο προς τη Ελλάδα. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε στο κείμενο του εθνικού χωροταξικού για τον τουρισμό, το οποίο προσδίδει στο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας ρόλο διεθνούς ενδιαφέροντος και εθνικής σημασίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024