Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑ. Σπηλιωτόπουλος: “Ο τουρισμός θέασης πυλώνας για τη διαφοροποίηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος”
Κλασσικός Μαραθώνιος στις 9/11, υπό τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ

Α. Σπηλιωτόπουλος: “Ο τουρισμός θέασης πυλώνας για τη διαφοροποίηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος”

Σε δηλώσεις του για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, ανάφερε ότι, “στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για την ανάπτυξη […]

Σε δηλώσεις του για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, ανάφερε ότι<...>, “στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη χώρας μας, στηρίζουμε δυναμικά και έμπρακτα τη σημαντική αυτή διοργάνωση που προβάλλει διεθνώς την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Ο αθλητισμός, με τη μορφή της προσέλκυσης μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, μπορεί και πρέπει να αποτελεί όχημα τουριστικής προβολής. Ο χώρος του αθλητισμού και του τουρισμού συναντιούνται σε πολλά σημεία και η συνεργασία τους μπορεί να οδηγήσει σε επωφελείς συμπράξεις και συνέργειες. Μπορεί να οδηγήσει σε πρωτοβουλίες, επενδύσεις και δράσεις που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες και ευημερία. Παράλληλα, ο λεγόμενος τουρισμός θέασης αποτελεί πυλώνα στο στόχο διαφοροποίησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην παγκόσμια αγορά. Η άμεση και έμμεση προβολή της χώρας μας μέσα από τις μεγάλες αυτές διοργανώσεις είναι ανεκτίμητη. Επιπλέον, δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στον αθλητισμό, ως ποιότητα ζωής. Γιατί ο αθλητισμός λειτουργεί ως αντίσταση στους ρυθμούς της ζωής, στη δυσλειτουργία της καθημερινότητας. Στις 9 Νοεμβρίου η Αθήνα θα λειτουργήσει ως μια σύγχρονη πόλη, με επίκεντρο τις ανάγκες του ανθρώπου. Μια πόλη που θα προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της τη δυνατότητα να κινηθούν χωρίς εμπόδια και προβλήματα. Αυτό θα λειτουργήσει όχι μόνο ως παράδειγμα, αλλά και θα προσθέσει θετικά στοιχεία στη διεθνή εικόνα της Αθήνας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024