Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ Παρνασσός “Καλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο”
Το μεγαλύτερο και αρτιότερα οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας

Ο Παρνασσός “Καλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο”

Mε το Βραβείο του Καλύτερου Χιονοδρομικού Κέντρου τιμήθηκε από το κοινό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, τη διοίκηση και διαχείρισή του οποίου έχει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της φετινής […]

Mε το Βραβείο του Καλύτερου Χιονοδρομικού Κέντρου τιμήθηκε από το κοινό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, τη διοίκηση και διαχείρισή του οποίου έχει<...> η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της φετινής διεθνούς τουριστικής έκθεσης “Philoxenia”. Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζονται οι σημαντικές επενδύσεις που έγιναν τον τελευταίο χρόνο από την ΕΤΑ για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των παρεχομένων υπηρεσιών, για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων και επισκεπτών (ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων και ελέγχου πρόσβασης, η αναβάθμιση της Φτερόλακκας κ.ά.), σύμφωνα με τη στρατηγική για τη μέγιστη αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και την επέκταση της περιόδου, που αποτελεί προτεραιότητα και κεντρικό πυλώνα της πολιτικής του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλου για τον Παρνασσό. Αξίζει να επισημανθεί πως είναι το μεγαλύτερο και αρτιότερα οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας μας και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

Διαθέτει 13 συνολικά κύριους αναβατήρες εκ των οποίων έξι εναέριοι, έξι συρόμενοι και μία τετραθέσια τηλεκαμπίνα. Για τους αρχάριους, διατίθενται και 3 baby lifts εκμάθησης. Το Κέντρο διαθέτει 18 πίστες, 8 χιονοδρομικές διαδρομές, 9 μονοπάτια και τρεις μίνι πίστες αρχαρίων, συνολικού μήκους 35 χιλιομέτρων. Οι πίστες έχουν μήκος κατάβασης από 120 μ. έως 3,5 χλμ. για αρχαρίους, μέσους και καλούς χιονοδρόμους. Επιπλέον για τους λάτρεις της περιπέτειας, υπάρχουν 12 εκτός πίστας “μαύρες” διαδρομές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024