Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροώθηση των κρητικών προϊόντων στη Θράκη από τη Νομαρχία Ηρακλείου
Σε γυναίκες γυναικείων συνεταιρισμών και πολιτιστικών συλλόγων Ροδόπης, Ξάνθης και Έβρου

Προώθηση των κρητικών προϊόντων στη Θράκη από τη Νομαρχία Ηρακλείου

Συνεχίζει τις δράσεις της για την προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή επίδειξη συντήρησης αγκινάρας και […]

Συνεχίζει τις δράσεις της για την προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου. Σε αυτό το πλαίσιο<...> πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή επίδειξη συντήρησης αγκινάρας και αμπελόφυλλων σε άλμη με τον παραδοσιακό τρόπο της Κρήτης, σε γυναίκες των γυναικείων συνεταιρισμών και των πολιτιστικών συλλόγων Ροδόπης, Ξάνθης και Έβρου. Την επίδειξη έκαναν μέλη του γυναικείου συνεταιρισμού Γέργερης “Ιδαία Γη” και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η νομάρχης Ηρακλείου κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη, η οποία δέχτηκε συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες της Νομαρχίας Ηρακλείου, σχετικά με την προώθηση και την προβολή των τοπικών προϊόντων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης, ο νομάρχης Ροδόπης κ. `Αρης Γιαννακίδης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Γεώργιος Πεταλωτής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, κ.κ. Μανώλης Πατεράκης και Αντώνης Κλαουράκης αντίστοιχα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024