Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟδηγός ποδηλατικών διαδρομών στο Κιλκίς
Έκδοση του Τμ. Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του νομού

Οδηγός ποδηλατικών διαδρομών στο Κιλκίς

Ένα καλαίσθητο όσο και χρηστικό φυλλάδιο εξέδωσε το Τμήμα Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς. Πρόκειται για έναν οδηγό περιήγησης του νομού, με εντελώς ιδιαίτερες διαδρομές, οι οποίες γίνονται κυρίως […]

Ένα καλαίσθητο όσο και χρηστικό φυλλάδιο εξέδωσε το Τμήμα Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς. Πρόκειται για<...> έναν οδηγό περιήγησης του νομού, με εντελώς ιδιαίτερες διαδρομές, οι οποίες γίνονται κυρίως με ποδήλατο. Οι διαδρομές είναι επίσης κατάλληλες για περίπατο, καθώς και για ιππασία. Όλες δ εέχουν αφετηρία ξενοδοχειακές μονάδες.

Οι ποδηλατικές διαδρομές απλώνονται σε όλη την έκταση του νομού και έχουν επισημανθεί με εύχρηστες πινακίδες πληροφόρησης. Η οργάνωση των ποδηλατικών διαδρομών και η σήμανσή τους τις καθιστά κατάλληλες για διοργάνωση ειδικών αγώνων με εμβέλεια και πέρα των συνόρων της χώρας.

Για τη έκδοση του φυαλλδίου με τον ενσωματωμένο ποδηλατικό χάρτη πολύτιμη υπήρξε η συμβολή του Κων/νου Σταμούλη, αθλητή του Πανερυθραϊκού, προπονητή ορεινής ποδηλασίας και συμβούλου του περιοδικού “Mountain Bike”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024