Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρώμης στην Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού BTC
Από 6 έως 7 Νοεμβρίου

Συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρώμης στην Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού BTC

Το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρώμη συμμετείχε μαζί με 10 συνεκθέτες σε ενιαίο περίπτερο 96 τ.μ. ( HAPCO, AQUILA HOTELS & RESORTS, CAPSIS HOTELS & RESORTS, ELOUNDA HOTELS […]

Το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρώμη συμμετείχε μαζί με 10 συνεκθέτες σε ενιαίο<...> περίπτερο 96 τ.μ. ( HAPCO, AQUILA HOTELS & RESORTS, CAPSIS HOTELS & RESORTS, ELOUNDA HOTELS & RESORTS, EUROSTAR/TRAVEL PLAN, PARK HOTEL ATHENS, RODOS PALACE RESORT & CONVENTION CENTER, SBOKOS S.A. DMC, ZITA CONGRESS & TRAVEL S.A., M HOTELS – ERMIS S.A.) στην 24η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού BTC, που πραγματοποιήθηκε από 6 έως 7 Νοεμβρίου στο Νέο Εκθεσιακό χώρο της πόλης.

Στα πλαίσια προβολής της χώρας μας, το Γραφείο ΕΟΤ Ρώμης εξασφάλισε από τους διοργανωτές της έκθεσης τα εξής:
– μόνιμη παρουσία του λογότυπου του Οργανισμού στην επίσημη ιστοσελίδα της Έκθεσης www.btc.it με την δυνατότητα πρόσβασης στην ιστοσελίδα www.visitgreece.gr
– αποστολή ενημερωτικών promotion newsletter με ελληνικά συνεδριακά νέα σε 12.000 hosted buyers, με στόχο την αύξηση των προκαθορισμένων ραντεβού.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης μεγάλος αριθμός buyers επισκέφθηκαν το ελληνικό περίπτερο, όπου και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση συνεδρίων και incentive στην Ελλάδα. Η στρατηγική θέση, αλλά και η σύγχρονη κατασκευή του περιπτέρου, η παρουσία του HAPCO και γνωστών ελληνικών ξενοδοχειακών μονάδων και ειδικευμένων τουριστικών πρακτόρων, ενίσχυσαν και αναβάθμισαν την εικόνα της Ελλάδος στην συγκεκριμένη αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024