Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτήριξη ΕΟΤ για την προβολή των Ιονίων Νήσων στη Βρετανία
Στο περιθώριο της World Travel Market

Στήριξη ΕΟΤ για την προβολή των Ιονίων Νήσων στη Βρετανία

Αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη προσέφερε ο ΕΟΤ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την προβολή και ανάδειξη των τουριστικών προορισμών του Ιονίου στην παραδοσιακή αγορά της Βρετανίας. Στο περιθώριο της διεθνούς […]

Αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη προσέφερε ο ΕΟΤ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την προβολή και<...> ανάδειξη των τουριστικών προορισμών του Ιονίου στην παραδοσιακή αγορά της Βρετανίας. Στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης “World Travel Market”, που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ηρακλής Βάλβης, έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρη Σπηλιωτόπουλου, συνέδραμε ενεργά στην πρόταση που υπέβαλλε η Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων για την διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης, με στόχο την προώθηση της συγκεκριμένης περιοχής της Ελλάδας στη βρετανική αγορά.

Κύριος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο ΕΟΤ προσελκύοντας το ενδιαφέρον tour operators και ανθρώπων με ισχυρή επιρροή για τη διαμόρφωση τάσεων στη βρετανική κοινή γνώμη. Με αυτήν την πρωτοβουλία τα νησιά του Ιονίου ανέδειξαν τη βαθιά πολιτισμική τους διάσταση ως ένας ταξιδιωτικός προορισμός που αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας μας. Πάνω απΆόλα όμως “ως τόπος, όπου συνδυάζει την ποιότητα, την αισθητική, το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον με την εξειδίκευση σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού πέρα από τον ήλιο και τη θάλασσα”, όπως δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Βάλβης.

Επίσης, επισήμανε ότι “είναι πάγια και ξεκάθαρη η εντολή του κ. Σπηλιωτόπουλου να επιβραβεύουμε πρωτοβουλίες που υπηρετούν τη νέα στρατηγική για τον ελληνικό τουρισμό. Τη στρατηγική της εξωστρέφειας του εθνικού τουριστικού προϊόντος σε παραδοσιακές αγορές, όπως η Μεγάλη Βρετανία μέσα από γεγονότα που μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όσων καθορίζουν σε επίπεδο επικοινωνίας τους συσχετισμούς τουριστικών δυνάμεων σε κάθε αγορά. Και αυτή η εκδήλωση που ανέλαβε να διοργανώσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βοήθησε την προσπάθεια που κάναμε όλο αυτό το διάστημα στο Λονδίνο για μία ακόμα περισσότερο ενισχυμένη παρουσία της Ελλάδας στη βρετανική αγορά”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024