Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤαξίδια με έκπτωση από την ηλεκτρονική υπηρεσία “Flights & Hotels” της airtickets.gr
Flights & Hotels σε μία αναζήτηση

Ταξίδια με έκπτωση από την ηλεκτρονική υπηρεσία “Flights & Hotels” της airtickets.gr

O ταξιδιωτικός οργανισμός airtickets.gr ανανεώνει την ηλεκτρονική υπηρεσία “πτήση & ξενοδοχείο” (“dynamic package”), με την προσθήκη 20.000 νέων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των online ξενοδοχείων […]

O ταξιδιωτικός οργανισμός airtickets.gr ανανεώνει την ηλεκτρονική υπηρεσία “πτήση & ξενοδοχείο” (“dynamic package”), με την προσθήκη<...> 20.000 νέων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας το συνολικό
αριθμό των online ξενοδοχείων σε 70.000. Η ανανεωμένη υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο χρήστη να επιλέξει τον συνδυασμό πτήσης και ξενοδοχείου σε μία μόνο αναζήτηση, διευκολύνοντας καθ’αυτόν τον τρόπο όλη την διαδικασία “έρευνας”. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει τιμές με διαφορετικά ξενοδοχεία ή διαφορετικές πτήσεις.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα της ανανεωμένης ηλεκτρονικής υπηρεσίας αποτελεί το κόστος της κράτησης, καθώς οι συνολικές τιμές των ταξιδιών παρουσιάζονται με έκπτωση που φτάνει έως και το 30%. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, ο ταξιδιώτης εξοικονομεί χρήματα, καθώς αγοράζει ταυτόχρονα δύο προϊόντα (αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο) σε πολύ χαμηλή τιμή.

Η χρήση είναι απλή: Επιλέγουμε τον προορισμό και την ημερομηνία της αναχώρησης και μέσω της σύνθετης αναζήτησης, το σύστημα ανατρέχει σε 70.000 ξενοδοχεία και 3.000 αεροπορικές εταιρείες, για την επιλογή του καλύτερου και πιο οικονομικού συνδυασμού. Ο νέος τρόπος κρατήσεων για τα ταξίδια προσφέρεται πλέον και από την airtickets.gr. Ο Έλληνας χρήστης μπορεί εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να οργανώσει το ταξίδι του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024