Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΕπιστημονική ημερίδα για τον τουρισμό και την οικονομική κρίση
ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων

Επιστημονική ημερίδα για τον τουρισμό και την οικονομική κρίση

Την Τετάρτη στις 10 Δεκεμβρίου διοργανώνεται από τη διοίκηση του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Αθήνας Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Τουρισμός και Οικονομική κρίση». Η εκδήλωση θα […]

Την Τετάρτη στις 10 Δεκεμβρίου διοργανώνεται από τη διοίκηση του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ<...>, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Αθήνας Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Τουρισμός και Οικονομική κρίση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ledra Marriott στην Αθήνα.

Οι ομιλίες στην πρώτη συνεδρία θα αναλύσουν την οικονομική κρίση στην Ελλάδα ξεκινώντας με εκείνη του κ. Στέλιου Βαρβαρέσου αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος, με θέμα «Η κρίση του ελληνικού μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης». Τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στον ξενοδοχειακό κλάδο θα αναλύσει ο κ. Λουκάς Ντούβας Διευθυντής της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και συνεργάτης του ΤΕΙ Αθήνας. Τέλος, ο κ. Γεώργιος Καραμπάτος πρόεδρος του Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας θα παρουσιάσει Νέους τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης στην Τουριστική Αγορά.

Στην δεύτερη συνεδρία που έχει θέμα «Τουρισμός και Διεθνής Οικονομική κρίση», οι ομιλίες θα ξεκινήσουν με αυτή του Δρα Χαράλαμπου Τσαρδανίδη Διευθυντή του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ι.Δ.Ο.Σ., με θέμα «Διεθνής Χρηματοπιστωτική κρίση και Παγκόσμια διακυβέρνηση. Ακολουθεί η ομιλία του κ. Νίκου Σκουλά, πρώην υπουργού Τουρισμού και νυν πρόεδρος του Minoan International College που θα αναλύσει τις επιπτώσεις της Διεθνούς κρίσης στον τουρισμό. Τέλος, ο Δρας Κώστας Ιατρού, γενικός γραμματέας Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης θα αναλύσει το θέμα «Διεθνείς Αερομεταφορές και οικονομική κρίση». Συντονιστής και στις δύο συνεδρίες θα είναι ο καθηγητής Περικλής Ν. Λύτρας προϊστάμενος Τ.Τ.Ε., Σ.Δ.Ο., ΤΕΙ Αθήνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024