Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΙκανοποιημένοι δηλώνουν οι επισκέπτες της Astir Βeach
Ανανεωμένη εικόνα και υπηρεσίες

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι επισκέπτες της Astir Βeach

Με την ολοκλήρωση της πρώτης καλοκαιρινής περιόδου λειτουργίας της Astir Beach, που φέτος παραδόθηκε στο κοινό ριζικά ανανεωμένη, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη έρευνα ικανοποίησης, μεταξύ των επισκεπτών της παραλίας. Υπενθυμίζεται ότι η […]

Με την ολοκλήρωση της πρώτης καλοκαιρινής περιόδου λειτουργίας της Astir Beach, που φέτος παραδόθηκε<...> στο κοινό ριζικά ανανεωμένη, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη έρευνα ικανοποίησης, μεταξύ των επισκεπτών της παραλίας. Υπενθυμίζεται ότι η παραλία εγκαινιάστηκε στις 18 Ιουνίου και λειτούργησε με πληρότητα που καθημερινά έφτανε το 100%. Συνολικά, στο διάστημα Ιουνίου-Οκτωβρίου, περισσότεροι από 110.000 επισκέπτες απόλαυσαν την εμπειρία της νέας παραλίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η ανανέωση της Astir Beach αξιολογήθηκε πολύ θετικά από την πλειοψηφία (86%) των επισκεπτών όλων των ηλικιών με έμφαση στους νέους. Συγκεκριμένα, οι πελάτες της παραλίας του Αστέρα φαίνεται να εκτιμούν ιδιαίτερα τον ανανεωμένο χώρο και όμορφο φυσικό περιβάλλον, τα μοντέρνα καταστήματα, τις αναπαυτικές ξαπλώστρες (ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των νέων -20 ετών) καθώς και την οργάνωση και καθαριότητα της παραλίας.

Όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες η γενική βαθμολογία επιβεβαίωσε τα υψηλά στάνταρντ που έθεσε η Astir για τη λειτουργία της. Το μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης συγκέντρωσε το Shopping (σε ποσοστό 70%) ενώ σε μικρή απόσταση ακολουθούν τα Water Sports και οι δραστηριότητες στην παραλία (γυμναστική και yoga στο νερό και στην άμμο), στις οποίες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση κυρίως οι γυναίκες και οι νεαρότερες ηλικίες.
Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι επισκέπτες της παραλίας (άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών) από την επάρκεια και την εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Αλλά και οι εγκαταστάσεις, η καθαριότητα και η οργάνωση της παραλίας συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία από το 92%-95% των επισκεπτών, κυρίως των νεαρότερων σε ηλικία. Τέλος, πολύ θετικά αξιολογήθηκε από το κοινό το όριο ασφαλείας και ποιότητας των 1.000 ατόμων που έχει τεθεί από την Astir Beach. Το 88% των ερωτηθέντων (όλων των ηλικιών) εκτιμά ότι συμβάλει θετικά στην συνολική εμπειρία του επισκέπτη.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητη εταιρεία κατά το χρονικό διάστημα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2008 σε δείγμα 491 ατόμων, επισκεπτών της παραλίας μέσω προσωπικών συνεντεύξεων βάσει ερωτηματολογίου. Στην έρευνα συμμετείχαν άνδρες (44%) και γυναίκες (56%) ηλικίας από έως 60+.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024