Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΚάθε ώρα ένας νικητής στο Allou! Fun Park
Helicopter Days: Απογείωση τώρα και έως τις 18 Ιανουαρίου

Κάθε ώρα ένας νικητής στο Allou! Fun Park

Το Allou! Fun Park “μετατρέπεται” στο πιο fun ελικοδρόμιο της πόλης και απογειώνει επί 30 ημέρες δύο τυχερούς επισκέπτες του, κάθε μία ώρα σε ένα συναρπαστικό γύρο πάνω από την […]

Το Allou! Fun Park “μετατρέπεται” στο πιο fun ελικοδρόμιο της πόλης και απογειώνει επί 30 ημέρες δύο τυχερούς<...> επισκέπτες του, κάθε μία ώρα σε ένα συναρπαστικό γύρο πάνω από την Αθήνα. Κάθε επισκέπτης του Allou! Fun Park ή του Kidom από τις 19 Δεκεμβρίου 2008 έως τις 18 Ιανουαρίου 2009, μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση με δώρο μία αξέχαστη πτήση με πολυτελές ελικόπτερο. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται live καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας στο Events Plaza του Allou! Fun Park. Κάθε ώρα θα προκύπτει και ένας νικητής, ο οποίος θα μπορεί να απογειωθεί μαζί με έναν κολλητό του για να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία, από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Allou! Fun Park.

Οι εκατοντάδες τυχεροί που θα κληρωθούν θα απολαύσουν μία πτήση στα 1.500 πόδια με δικινητήρια Eurocopter turbo ελικόπτερα, πάνω από το Allou! Fun Park, το Ολυμπιακό στάδιο στο Μαρούσι, την Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το Ελληνικό, την παραλία και το λιμάνι του Πειραιά. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με την συνεργασία της πιο εξειδικευμένης σε ανάλογες πτήσεις εταιρεία “Air Lift”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024