Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε αύξηση στα έσοδα ξεκίνησε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Με αύξηση στα έσοδα ξεκίνησε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Aύξηση 5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα παρουσίασε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασού για το χρονικό διάστημα από τις 20 Δεκεμβρίου 2008 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2009 […]

Aύξηση 5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα παρουσίασε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασού για το χρονικό διάστημα<…> από τις 20 Δεκεμβρίου 2008 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2009 χάρη στη βέλτιστη λειτουργία και την εξορθολογισμένη νέα τιμολογιακή πολιτική του.

Οι επισκέπτες ήταν περισσότεροι, ακόμα και κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, παρόλο που δεν υπήρχε πολύ χιόνι, διότι πολλοί επιλέγουν το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ακόμη και για περίπατο.

Αξίζει να επισημανθεί πως θετικές είναι οι εντυπώσεις από τα νέα έργα αναβάθμισης και τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσφατη ανακαίνιση και αναβάθμισή του Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού δίνει τη δυνατότητα για νυχτερινό ski και η δημιουργία και δεύτερης baby πίστας καθώς και πίστα snowboard καλύπτει ευρύτερο φάσμα απαιτήσεων των επισκεπτών. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν κτιριακές αναβαθμίσεις και σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν στην ασφάλεια και στη σηματοδότηση.

Η έκδοση ηλεκτρονικών καρτών που καθιερώθηκε από πέρυσι συμβάλλει στη μεγαλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Από φέτος λειτουργεί οργανωμένο Γραφείο Υποδοχής, Πληροφοριών και Εξυπηρέτησης Πελατών, ενώ ισχύει νέα τιμολογιακή πολιτική: Υπάρχει πλέον δυνατότητα έκδοσης πολυήμερων εισιτηρίων ανοικτών ημερομηνιών (μη συνεχόμενες υποχρεωτικά) σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, που σημαίνει πως κάποιος μπορεί να κάνει χρήση του εισιτηρίου οποιεσδήποτε ημέρες, αργίες ή καθημερινές, ανάλογα με την επιθυμία του και τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024