Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤα ελικόπτερα της Interjet για `Heli Ski`

Τα ελικόπτερα της Interjet για `Heli Ski`

Τα ελικόπτερα της εταιρείας Interjet προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία του Heli Ski για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλα στο Πισοδέρι Φλώρινας. Το “Heli Ski”, η μετάβαση δηλαδή […]

Τα ελικόπτερα της εταιρείας Interjet προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία του Heli Ski για<...> πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλα στο Πισοδέρι Φλώρινας.

Το “Heli Ski”, η μετάβαση δηλαδή με ελικόπτερο σε απάτητες κορυφές για σκι εκτός πίστας, σπορ το οποίο είναι ευρύτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας.

Συγκεκριμένα με τα ελικόπτερα 5 θέσεων τύπου Eurocopter AS355 της Interjet θα πραγματοποιούνται εκδρομές μέχρι τη κορυφή του Δεσποτικού σε απάτητες περιοχές για σκι εκτός πίστας και κατάβαση μέχρι τις Πρέσπες. Ο κ. Roger Gatt, διευθύνων σύμβουλος της Interjet, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τα ελικόπτερά μας συμβάλουν σε ένα τόσο ωραίο σπορ το `Heli Ski` που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα”.

Τα ελικόπτερα της Interjet, σε συνεχή ετοιμότητα 365 μέρες το χρόνο και με 24ωρη γραμμή επικοινωνίας, εξυπηρετούν άμεσες επιχειρηματικές και VIP μετακινήσεις καθώς και μικρές αποδράσεις. Ο στόλος της Interjet αποτελείται από 4 δικινητήρια ελικόπτερα και 8 τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφη τύπου Jet.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024