Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΣυμφωνία μεταξύ της Walt Disney Company και των Δημοτικών αρχών της Σαγκάης

Συμφωνία μεταξύ της Walt Disney Company και των Δημοτικών αρχών της Σαγκάης

Ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του σχεδίου κατασκευής ενός θεματικού πάρκου της Walt Disney βρίσκεται η Σαγκάη, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της πόλης κ. Han Zheng μετά τη συμφωνία […]

Ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του σχεδίου κατασκευής ενός θεματικού πάρκου της Walt Disney βρίσκεται η Σαγκάη, σύμφωνα με δηλώσεις του<...> δημάρχου της πόλης κ. Han Zheng μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την εταιρία Walt Disney Company.

Αν τελικά η συμφωνία πάρει και το ‘πράσινο φως’ από το Υπουργικό Συμβούλιο της Κίνας, το πάρκο αυτό θα είναι το πρώτο στην ενδοχώρα Κίνας, αφού ήδη από το Σεπτέμβριο του 2005 λειτουργεί αντίστοιχο πάρκο στο Χονγκ Κονγκ. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι θα είναι και το μεγαλύτερο Walt Disney πάρκο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, το πάρκο θα κτιστεί στην περιοχή Pudong που βρίσκεται Νοτιοανατολικά της πόλης και σε απόσταση 20 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο Pudong International Airport.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024