Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτις 12 Φεβρουαρίου το Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ
Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία

Στις 12 Φεβρουαρίου το Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων ανακοινώνει ότι το καθιερωμένο του Ετήσιο 31o Ξενοδοχειακό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2009, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το συνέδριο θα χαιρετίσουν ο […]

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων ανακοινώνει ότι το καθιερωμένο του Ετήσιο 31o Ξενοδοχειακό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί<...> στις 12 Φεβρουαρίου 2009, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Το συνέδριο θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Π. Εγγλέζος, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PricewaterhouseCoopers, κ. Φ. Πηλείδης, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Το γενικό θέμα του συνεδρίου (το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα), είναι: “Είμαστεαναπόσπαστομέρος της κρίσηςη – Συζητώντας `εκτός πλαισίου` για ένα πιο ευοίωνο μέλλον”. Αναλυτικότερα, θα εξεταστούν τα ακόλουθα θέματα:
– Ο Κυπριακός τουρισμός το 2009 και τα επόμενα χρόνια: Επισκόπηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό και προτεινόμενα μέτρα.
– Επισκόπηση του παγκόσμιου τουρισμού: Απειλές και ευκαιρίες.
– Η απάντηση της κυπριακής κυβέρνησης.

Συμμετοχή στις εργασίες του ως εισηγητές θα έχουν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Αντ. Πασχαλίδης, ο υπουργός Συγκοινωνιών & Έργων, κ. Ν. Νικολαΐδης, καθώς και ο διευθυντής Οικονομικών Μελετών & Ευρωπαϊκής Ένωσης του υπουργείου Οικονομικών, κ. Α. Χαραλάμπους. Key-note εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο κ. J.G.C. Kester, Chief of Market Trends, Competitiveness and Trade in Tourism Services Section του World Tourism Organization (UNWTO). Εξίσου σημαντική συμβολή θα έχουν ως εισηγητές ο κ. J. Clarke, General Manager – Overseas Purchasing της TUI Travel, ο κ. L. Mina, Head of Purchasing Eastern Mediterranean & Cities της Thomas Cook και ο κ. D. Shevchenko, President του ICS Travel Group (Ρωσίας). Η συζήτηση/panel discussion “Debating Out of the Box” με τη συμμετοχή όλων των εισηγητών θα είναι κάτω από το συντονισμό του κ. Αγγ. Λοΐζου, προέδρου του International Society of Hospitality Consultants (I.S.H.C.) – Συνεταίρου της PWC.

Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργεί και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 17η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών”, με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και, γενικά, όλους τους τουριστικούς φορείς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024