Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧειρόφρενο… τραβούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Χειρόφρενο… τραβούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Χειρόφρενο… τραβούν στις 19 Μαρτίου οι ιδιοκτήτες των 5.200 τουριστικών λεωφορείων, καθώς η Κυβέρνηση συνεχίζει να αδιαφορεί για τα θεσμικά τους αιτήματα με αποτέλεσμα ο κλάδος να κλυδωνίζεται και να […]

Χειρόφρενο… τραβούν στις 19 Μαρτίου οι ιδιοκτήτες των 5.200 τουριστικών λεωφορείων, καθώς η Κυβέρνηση συνεχίζει <...>να αδιαφορεί για τα θεσμικά τους αιτήματα με αποτέλεσμα ο κλάδος να κλυδωνίζεται και να απομονώνεται.
Οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες των Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων (ΠΟΕΤ<.>., Γ.Π.ΟΠ., Ε.Τ.Λ.Ε.) αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις και ζητούν την κατανόηση των φορέων (τουριστικά γραφεία, σχολεία, Δήμοι) που χρησιμοποιούν τουριστικά λεωφορεία.

Οι ομοσπονδίες του κλάδου, μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και έχοντας ως “εχθρό” την Κυβέρνηση, καταγγέλλουν τα εξής: Την εχθρική αντιμετώπιση του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και την πεισματική άρνησή του να εντάξει τον κλάδο στην Διοικητική μέριμνά του, όπως τούτο ισχύει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Την ανικανότητα του υπουργείου Ανάπτυξης να στηρίξει το τουριστικό λεωφορείο, απέναντι στην μονομερή αντιμετώπιση του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών υπέρ των ΚΤΕΛ – ΟΣΕ.
Την απαράδεκτη πολιτική του υπουργείου Εργασίας που με διάφορες αποφάσεις του καθιστά αδύνατη την συνέχιση λειτουργίας του τουριστικού λεωφορείου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024