Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕπαφές της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση τουρισμού Holiday World
Η Τσεχία αποτελεί μια σημαντική αναδυόμενη αγορά

Επαφές της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση τουρισμού Holiday World

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού “Holiday World, που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα(05-08/02). Την οργάνωση και την ευθύνη για την λειτουργία του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ ΑΕ. Το περίπτερο […]

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού “Holiday World, που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα<...>(05-08/02). Την οργάνωση και την ευθύνη για την λειτουργία του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ ΑΕ. Το περίπτερο της ΠΙΝ ήταν άρτια οργανωμένο, εξαιρετικής αισθητικής και μεγάλου μεγέθους. Στις δύο πρώτες ημέρες επισκέφτηκαν το περίπτερο πολλοί επαγγελματίες και συναντήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ανταλλάσοντας πολλές απόψεις για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Η αγορά της Τσεχίας διαφέρει από τις υπόλοιπες τουριστικές αγορές, καθώς οι tour operators που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά είναι πολλοί, αλλά μικρού μεγέθους. Αυτή η ιδιαιτερότητα κινεί το ενδιαφέρον πολλών τουριστικών πρακτόρων της περιοχής μας, επισημαίνει ο γεν. γραμματέας της ΠΙΝ κ. Σωτ. Βόσδου. Η Τσεχία αποτελεί μια σημαντική αναδυόμενη αγορά και το ενδιαφέρον των Τσέχων για την Ελλάδα είναι έντονο, όπου παρά την οικονομική κρίση έχουν στα πλάνα τους τα ταξίδια διακοπών -αυτό μας το επιβεβαίωσε ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Την έκθεση επισκέφτηκαν περίπου 40.000 άτομα, όπως δήλωσε ο διευθυντής του ΕΟΤ Τσεχίας κ. Κ. Θεοδώρου. Στην έκθεση παραβρέθηκαν: Από την Κέρκυρα: κ. Ι. Λέσσης υπάλληλος Νομ. Αυτοδιοίκησης, κ. Κ. Αθανασίου, διευθυντής του ξενοδοχείου Messogi Beach, κ. Α. Δάφνης τουριστικός πράκτορας, κ. Κ. Γιούργας τουριστικός πράκτορας.

Από την Κεφαλονιά & Ιθάκη: κ. Α. Σπυράτος ειδικός σύμβουλος Νομ. Αυτοδιοίκησης, κ. Β. Δρακόπουλος υπάλληλος Νομ. Αυτοδιοίκησης και κ. Κ. Γασπαράτος, τουριστικός πράκτορας.

Από τη Λευκάδα: κ. Ι. Καρτάνος Νομ. Σύμβουλος & Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Π. Σκληρός πρώην δήμαρχος και ξενοδόχος, κ. Ι. Ψωμάκης τουριστικός πράκτορας, κα Ρ. Μικρώνη τουριστικός πράκτορας, κα Ζ. Σκιαδά και κα Γ. Λιβιτσάνου για την ΤΕΔΚ, κ. Ζ. Κατωπόδης ξενοδόχος. Επιπλέον η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας διέθεσε στο stand του νομού μια μεταφράστρια, για την αρτιότερη ενημέρωση του κοινού.

Από την Ζάκυνθο: κ. Δ. Κουμιώτης, δήμαρχος Λαγανά, κ. Ι. Λουκίσας Δημοτικός Σύμβουλος Λαγανά και τουριστικός πράκτορας, κα Μ. Κουμιώτη από το Δήμο Λαγανά, κ. Π. Στραβοπόδης από τη Νομ. Αυτοδιοίκηση Ζακύνθου, κ. Ι. Φιλιπποπολίτης τουριστικός πράκτορας, και από την διαφημιστική εταιρεία D.K. Advertising ο κ. Δ. Λεφτάκης και δύο μεταφράστριες.

Την ΕΤΙΝ ΑΕ εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Ε. Κατωπόδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024